Dator > hur du återvinner bläckpatroner för skolor

  • hur du återvinner bläckpatroner för skolor


  • Hålla används laser och bläckpatroner av deponier är inte bara miljövänligt, lönar det sig också. Om du inte behöver hålla intäkterna från återvinning och vill skicka pengar vidare till lokala skolprogram, kan du hitta flera sätt att göra detta. De flesta program kommer inte att behandla enda patron donationer, så du kommer att behöva samla patroner hela din kontorsbyggnad eller spara upp din gamla kassetter tills du har tillräckligt för att fylla en låda

    Du behöver:. .
    Kartongen
    Tejp.
    Sax.


    1.
    Hör med din lokala skolstyrelsen att se om någon skolor i din kommun är värd för eller planerar att vara värd för en patron fundraiser. Samla används bläckstråle och laser toner, sedan släppa dem vid ett område skolan under sin patron fundraising. Detta är det enklaste sättet att återvinna bläckpatroner för skolor. Men om ingen skolor i området planerar patron insamlingar, kan du dra nytta av rikstäckande program patron återvinning.
    2.
    Gå med i Facebook för att bli en sponsor med Recycle 4 dollar. Dess donation Listan innehåller K-12 skolor över hela landet, du kan också donera till aktiviteter efter skolan, såsom band, kör eller friidrott program. Lägg din gamla patroner i en låda och försegla den med tejp.



    Ange de patroner som du har till återvinna vagnen. Återvinn 4 dollar kommer använda kassetten vikt att beräkna en förbetald etikett för patroner. Skriv ut etiketten. Bifoga det till din låda med patroner. Klicka på "Donate"-knappen och välj den skola som du väljer att donera genom detta program.
    3.
    Samla patroner i din kommun och skicka dem till Recycle 4 Charity på uppdrag av lokala skoldistrikt. Box dina insamlade patroner i en låda och ringa för att få ditt förbetald etikett. Du kan ordna för återvinning intäkterna ska skickas till skoldistrikt på ditt företags räkning. Det kostar inget att skicka patroner till Recycle 4 Charity och ingen kostnad eller avgift för återvinning själv.



    Recycle 4 Charity

    24. 911 Avenue Stanford # 120

    Valencia, CA 91355

    800-588-7960

    recycle4charity. com
    4.
    Samla fler än 30 bläckstråle-eller tonerkassetter och skicka dem att bota. Det kommer att återvända intäkterna tillbaka till dig och du kan skänka pengar till skolan för att förstora. Kontakta CURE att få en fraktetikett sedan fästa etiketten på din förpackade patroner och mejla det till sitt kontor. CURE lovar att betala inom en vecka efter mottagandet av patroner.



    CURE Återvinning

    117 Neetle Stäng Drive

    Woodstock, GA 30188

    404-680-1043

    earthtonesolutions. com

    tips och varningar


  • Kontrollera med de program innan du donerar patroner se till att de godkänner din modell kassett. De återvinna de flesta HP, Lexmark, Brother och Canon patroner men kommer inte att acceptera alla typer av patron på marknaden.

Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:i HP 5650 kommer inte ut





Relaterade artiklar


  • hur du ansluter en PowerBook G4 till en tv-monitor
  • hur man återställer C6280 bläckpatroner
  • hur man använder en bärbar dator för en presentation
  • hur man installerar en 3Com homeconnect USB-kamera
  • innebörden av sd-kort
  • hur man ansluter en Acer bildskärm till en macbook
  • hur du formaterar ett SD-kort disk
  • hur man bränner JPEG-filer till en DVD
  • Hur man använder en USB-mikrofon på en PC
  • hur du tar bort hårddisken från en Sony SZ laptop