Dator > hur du återvinner patroner Epson för välgörenhet

  • hur du återvinner patroner Epson för välgörenhet


  • Du kan fortsätta användas Epson bläckpatroner för skrivare-både laser och bläckstråle-borta från soptipparna. Earth911 konstaterar att nästan 375 miljoner patroner slängs varje år, nästan alla av patronerna skulle kunna återvinnas och renoverade, skära ned på 38. 000 ton deponi och avfall av naturresurser. Företagare kan återvinna Epson patroner lokalt, vilket gynnar välgörenhetsorganisationer i samhället, eller skicka iväg dem till nationella välgörenhetsorganisationer och ideella organisationer
    1.
    Kontakta samfundets Byggnadskontoret och fråga om elektronisk utrustning penninginsamlingsevenemang enheter är planerade. Skolor, bibliotek och kyrkor kan sponsra evenemang. Ta reda på om det finns en pengainsamling drop-off box i din kommun.
    2.
    Skicka används Epson patroner att bota, en ideell organisation som bekämpar barncancer. CURE tar emot donationer av Epson bläckstråle patroner som är i gott skick. Samla patroner från din arbetsplats eller spara dina använda Epson patroner tills du har tillräckligt för att fylla en försändelse. Då paketet patronerna i bubbelplast och lägg dem inuti lådan. Kontakta CURE för att få en förbetald fraktsedel.



    CURE Återvinning

    117 Neetle Stäng Drive

    Woodstock, GA 30188

    404-680-1043

    earthtonesolutions. com
    3.
    Donera användas Epson bläckpatroner till välgörenhet genom Empties4Cash. Programmet stöder Habitat for Humanity, djur räddningsorganisationer och tjänster för utsatta ungdomar. Att donera genom Empties4Cash, välj din välgörenhet från sin lista och registrera dig som supporter till denna organisation genom att ange din e-postadress och personlig information. Paketet din Epson patroner för sjöfart och skicka dem till Empties4Cash. De kommer att behandla de patroner och skicka intäkterna till din valda välgörenhet.



    Empties4Cash. com

    1621 E. Saint Andrew Place

    Santa Ana, CA 92705

    800-456-4320

    empties4cash. com
    4.
    Return Epson E5700 trumma patroner patroner för barn, genom vilka de kommer att återvinnas. Intäkter kommer att doneras till en välgörenhetsorganisation som du väljer. Företag och skolor kan delta i detta program. Kontakta patroner för barn att få fri frakt etiketter för kassetter och att välja en mottagare skola.



    Patroner för barn

    451 W. 69. Street

    Loveland, CO 80538

    800-420-0235

    cartridgesforkids. com


Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:hur cool en HP Notebook





Relaterade artiklar


  • standard processor vs Dual Core-processorer
  • hur man återställer en HP 2650n
  • hur du formaterar en 2GB Micro SD-kort
  • hur du ansluter två MacBook med en USB-kabel
  • hur man kan kontrollera en grafikdrivrutin i Ubuntu
  • hur man formaterar en Maxtor hårddisk
  • hur man byter USB-ljudenheter
  • hur man håller folk från att se din laptop skärm
  • hur man hittar IP-adressen för Jetdirect
  • Inaktivera en USB-drivrutin