Dator > Hur du ser sända tv på datorn

 • Hur du ser sända tv på datorn


 • Titta på hela skärmen, till full-motion för tv-program på datorns bildskärm kan vara ett roligt alternativ med en traditionell TV. Du kan också titta på dina favoritprogram i ett mindre fönster medan du svara på e-post, uppdatera din sociala nätverk sidan, eller medan du gör din dator affärssystem hemma. Allt du behöver är ett TV-kort, media mjukvara, TV-antenn och kabel-eller satellit-tv-tjänst för att förvandla din dator till en extra tv-apparat

  Du behöver:. .
  Computer
  TV-kort.
  Media programvara.
  TV-antenn och koaxialkabel eller.
  Kabel-eller satellit-TV-anslutning.


  1.
  Köpa en dator med ett TV-kort eller installera en TV-tuner kort i en ledig PCI-kortplats i din befintliga dator. Om du är i marknaden för en ny dator, anser en "media" modell med en förinstallerad TV-tuner kort och programvara. Räkna med att betala runt $ 200 mer än du skulle för en vanlig dator till vardags. Om din dator är ganska ny och kan enkelt uppgraderas, handla en TV-kort, som vanligtvis kostar allt från $ 150 till $ 170, beroende på kortets ingår funktioner.
  2.
  Anslut källan till TV-sändningar signalen till TV-kortet. Detta gör du på samma sätt som du skulle ansluta en antenn, kabel eller satellit koaxialkabel till en vanlig TV. Hitta "antenn-in" eller "antenn" anslutning på baksidan av TV-kort och bifoga koaxialkabeln.
  3.
  Öppna media program som följde med datorn (till exempel Windows Media Center) eller media programmet du installerade med det nya TV-kort. Om detta är första gången du har använt programmet, följ anvisningarna för att konfigurera TV-tuner kort för den typ av signalkälla du använder-antenn eller kabel /satellit-och inrätta de övriga programfunktioner.
  4.
  Klicka på "live TV" eller en liknande prompt i media mjukvara (precis som du skulle slå på strömbrytaren för att slå på en TV) att titta sända TV på din dator. Byta kanal och justera volym och andra inställningar genom att klicka på programvara knappar eller med hjälp av en fjärrkontroll, om man kom med TV-kortet. Kontrollera manualen programvara användaren för specifika instruktioner. Om du använder en antenn, kan du behöva justera sin position för att få bästa mottagning, som du gör med en TV.
  5.
  Spela in TV-program på hårddisken med hjälp av media programmet. De flesta program har ett one-touch (ett klick) alternativ för omedelbar inspelning, samt en timerinspelning funktion som finns på traditionella videobandspelare och DVD-inspelare. Vissa har också digitala funktioner videoinspelning, såsom pausa och spola tillbaka direktsänd video, liknande TiVo och andra abonnemang program DVR.


Previous:hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop Next:Felsökning av en ViewSonic E70

Relaterade artiklar


 • om kort CompactFlash
 • Inaktivera bluetooth på en laptop
 • Hur får man en Mac-dator att prata med en Canon skrivare
 • om mikroprocessorn branschen
 • hur man byter en bläckpatron på en HP Deskjet 5150
 • Hur installerar jag en Canon-skrivare utan en cd?
 • hur du döljer filer på ett USB-minne så att de inte kan ses
 • hur man använder webbkameran på en Mac bok
 • hur man byter en canon patron PIXMA Bläck
 • hur du partitionerar en hårddisk utan att förlora data