Dator > vad är skillnaden mellan interna och externa webbplats värd?

 • vad är skillnaden mellan interna och externa webbplats värd?


 • Köra en hemsida är inte längre en lyx för de flesta företag och organisationer. Istället är det ett krav för att etablera organisationens varumärke och plats inom industrin, medan nå ut till nya kunder. Företagen är ofta kvar undrar över om man bör välja interna värd eller externa värd för webbplatser, men vet inte om skillnader eller kompromisser. Förstå båda alternativen kommer att ge varje företag att göra ett bra beslut när det blir dags att inrätta en ny webbplats eller uppgradera en befintlig.

  Vad är intern Hosting?

  Interna värd för en webbplats hänvisar till ett företag som har sina egna servrar och hårdvara tillägnad sin webbplats filer och bandbredd. Allt drivs och förvaltas internt, och all utrustning, teknik och support tillhandahålls direkt av bolaget självt.

  Vad är extern Hosting?

  Extern hosting för webbplatser ingår köpa tjänsten utrymme och kapacitet bandbredd från ett annat företag. Stora webbhotell, allt från Host Gator till Go Daddy och dussintals andra, ge en mängd olika planer med olika månadsavgifter. Detta möjliggör för företag av alla storlekar att ha en hemsida utan att behöva egen utrustning och resurser.

  Fördelar och nackdelar med intern Hosting

  nyttan som värd inkluderar direkta tillsyn och kontroll. När allt är korrekt inställt, underhålls och skalas, ger den högsta tillförlitlighet. Nackdelar de initiala kostnaderna för inköp servrar och annan utrustning, liksom behovet av IT-personal för att hantera och stödja servern och nätverket. Den kräver särskild uppmärksamhet och omsorg för installation och löpande underhåll.

  Fördelar och nackdelar med extern Hosting

  Extern hosting är typiskt billig och lätt att komma igång med. Hosting planer för många företag börjar på $ 10 per månad eller mindre, ingen utrustning måste köpas och inga ytterligare personalresurser eller andra resurser behövs. Support och säkerhet finns för verksamheten också. Nackdelar bristen på direkta tillsyn och möjligheterna till ökad driftstopp eller driftstörningar beroende på omfattningen av de webbhotell som är köpt.

  Välj utifrån behov

  Ingen enskild lösning kommer att arbeta för varje organisation eller företag. Välja mellan interna hosting och externa värd för en webbplats innebär att tänka på de behov, resurser och önskemål i det enskilda företaget. Välj en lösning som är lätt att genomföra och arbeta med och ger störst utbud av förmåner som företaget hoppas uppnå baserat på dess storlek och arten av dess verksamhet.


Previous:hur man fyller en Canon CLI-8 Next:hur du ställer in en liten server företags webbplats i Windows 2003

Relaterade artiklar


 • vad är skillnaden mellan interna och externa webbplats värd?
 • hur du ställer in en liten server företags webbplats i Windows 2003
 • Hur man testar giltigheten eller äkthet av en webbplats
 • hur du designa din egen sko webbplatser
 • Hur vet jag om en webbplats PCI-kompatibel?
 • hur man kan blockera en webbplats i ISA
 • hur man kan blockera webbplatser med routern
 • hur man gör en webbplats via mysql
 • hur du gör din egen wap webbplats
 • hur man skapar en php sida på en webbplats