Dator > lätt dynamiska menyer för en webbplats

 • lätt dynamiska menyer för en webbplats


 • En hemsida meny , eller sjöfarten bar , spelar en avgörande roll för hur en användare kan utforska en webbplats . En dynamisk meny , i synnerhet, ökar besökarens upplevelse och tillför liv i webbsidor. Det finns flera sätt att skapa en dynamisk meny för en webbplats , och möjligheterna är oändliga när det gäller att integrera färger och teckensnitt

  HTML Editor

  Till att börja skapa dynamiska menyer för webbplatser , bör du ha grundläggande kunskaper i Hyper Text Markup Language (HTML ) , Cascading Style Sheets ( CSS ) och JavaScript . Du kan enkelt utforma och redigera dynamiska menyrader med webbdesign redigeringsprogram som Adobe Dreamweaver eller Coffee Cup . Till att börja använda HTML-kodning för att skapa en horisontell eller vertikal navigering bar . Bifoga en formatmall på din HTML-sida för att ändra färg , typsnitt och design av din meny . Du då kommer att behöva bädda JavaScript kodning för att producera dynamiskt innehåll på din meny . Det finns några bra webbplatser som erbjuder gratis HTML och JavaScript som du kan använda för att producera dynamiska menyer .

  Photoshop

  Om du har viss erfarenhet av Photoshop kan du enkelt anpassa menyknappar . Skapa bara innehållet som du vill lägga till din webbplats och spara den färdiga produkten i JPEG- format . Därefter sätter du i JPEG-bilder till din HTML-redigerare och lägg till JavaScript- kodning till bilder för att skapa den stil du vill producera .

  Photo Gallery programvara

  Fotogalleri programvara även kan användas för att skapa dynamiska menyer . När du skapar ditt menyknappar i Photoshop , skapa ett fotoalbum i menyn . Med de flesta fotogalleri program kan du ändra temat , tidpunkten och hastigheten på din meny och infoga hyperlänkar individ. Denna metod är ett bra sätt att skapa en dynamisk meny om du är nybörjare inom webbutveckling kodning .

  CSS sprites

  CSS sprites kan vara användbara för att uppnå den dynamiska menyn effekt utan behov av JavaScript kodning . Sprites är helt enkelt filer som innehåller flera bilder , men bara en bild visas på en gång. För att skapa en CSS sprite , måste du använda en bakgrundsbild eller färg till varje (eller alla) av knapparna på menyraden . Du kan sedan använda din HTML-redigerare för att få bilderna visas när användare rulla musen över ribban .

  programvara

  Det kommer att gynna dig att investera i några dynamiska programvara . Adobe Fireworks är en stor Flash-gör verktyg för att få dynamiska menyer du vill uppnå .


Previous:hur du gör din egen wap webbplats Next:hur du designa din egen sko webbplatser

Relaterade artiklar


 • hur du ställer in automatisk avstängning läge på mac laptop
 • hur du gör din egen wap webbplats
 • hur man gör en webbplats via mysql
 • Hur man testar giltigheten eller äkthet av en webbplats
 • hur man köper kvalitet laptop reservdelar från bra webbplatser
 • hur du designa din egen sko webbplatser
 • hur man gör en webbplats med hjälp av en Apple Mac
 • lätt dynamiska menyer för en webbplats
 • hur man fyller en Canon CLI-8
 • hur man skapar en php sida på en webbplats