Dator > hur du redigerar och infoga i Visual Basic

  • hur du redigerar och infoga i Visual Basic


  • Modifiera och infoga med Visual Basic allt tillämpning av verktyg och kommandon i VB integrerad utvecklingsmiljö , eller IDE . Ändra programkod eller en ingång formulärets kontroller kan utvecklare att anpassa befintlig kod eller designelement till behoven i deras arbete projekt . Det ger också dem att fixa programmeringsfel . Använda IDE kod -completion funktioner gör att utvecklare kan producera kod program källa på ett sätt som är snabbare och mindre felbenägen än att skriva . Förutom de förmåner som redan nämnts , ändra och infoga med VB kan leda dig till att upptäcka andra viktiga IDE -verktyg , såsom debugger .
    1 .
    Öppna Visual Basic IDE och klicka öppningsskärmen s " Windows Form " typ av projekt att börja ett projekt med en blankett datainmatning . Detta projekt kommer att belysa flera tekniker för att ändra och lägga till kod programkälla och kontroller form som kommando knappar och textrutor.
    2 .
    Klicka på Verktygsfält " Control Toolbox " för att visa en lista över som du kan placera på blanketten . Skriv följande namn för formuläret i "Text " raden i fönstret Egenskaper : " En enkel hälsning program . "Denna åtgärd är ett exempel på att ändra användarens formuläret .
    3 .
    Dra en verktygslåda kontroll från verktygslådan till användaren form , dra sedan en knapp från verktygslådan till en plats direkt under textrutan . Dessa åtgärder infoga kontroller i formuläret . De har även infoga standard källkod som förvaltar dessa kontroller i ditt program .
    4 .
    Dubbelklicka på knappen för att öppna kodning miljö och sedan klistra in följande uttalanden ovanför nuvarande " Exit Sub " uttalande :



    Dim str1

    str1=



    Visual Basic IDE visas en ( lång ) lista på möjliga förklaringar till att omfatta efter "="-tecknet .
    5
    Tryck på " U "och sedan "C " på tangentbordet för att begränsa förteckningen över uttalanden till en enda förklaring: . " ucase , " som omvandlar tecken från lägre till versaler . Tryck på " Tab " för att infoga ett uttalande i ditt program . Detta steg visar hur du använder IDE kod komplettering för att infoga källkod med ett minimum av tangenttryckningar
    6
    Kopiera och klistra in följande programkod efter " ucase " uttalande . :



    ( TextBox1. Text )

    TextBox1. Text=str1

    End Sub



    Denna åtgärd illustrerar ett annat sätt att skapa kod programmet Källa: klistrar in den från en annan källa via Windows Urklipp .
    7 .
    Kör programmet genom att trycka " F5 "och sedan anger några gemena text i formulärets textruta . Tryck formulärets knapp för att konvertera texten till versaler .


Previous:nothing Next:hur man använder php för webbplatser mobiltelefon





Relaterade artiklar


  • programmeringskod hjälp
  • Varför skulle jag sätta in html i e-post ?
  • SQL-programmering certifiering
  • hur man får webbadresser med PHP
  • hur du infogar en kalender på din webbplats med PHP
  • mikrochip utvecklingsverktyg
  • hur man läser zip -filer med java
  • hur man sållar poster med datumintervall i Visual Basic 6
  • hur man använder ActiveX -komponenter i ASP
  • en guide om sql nästlade frågor