Dator > html lösenord tutorial

  • html lösenord tutorial


  • HTML- språket innehåller lösenord i ett formulär struktur . Data former är ett sätt att skicka information via en webbsida och Internet . Blanketter är populära i många programspråk och format . Använder rätt HTML-taggen döljer detaljer för lösenord och hindrar andra från att läsa på skärmen . Med en förståelse för form behandling och korrekt hantering protokoll kommer du att märka att om ett lösenord fält är en enkel process
    1 .
    Öppna en HTML- redigerare på din dator. Du kan använda en editor avsedd för att skapa webbsidor , t. ex. Dreamweaver , eller en vanlig textredigerare , t. ex. Anteckningar .
    2 .
    Skapa din form och placera formen i kroppen avsnittet av koden . Blanketter börjar alltid med taggen

    .
    3 .
    Skriv in den text du vill ska visas på skärmen nära textrutan Lösenord. Detta är vad användaren ser när man tittar på formuläret . Denna textrad är etiketten för textrutan. Till exempel kan du skriva ungefär så här :

    Enter Password :
    4
    Lägg till HTML instruktioner för textrutan Lösenord. Textrutan är den region kommer användaren att placera pekaren i att skriva in lösenordet . Taggen för en ingång textruta är 5 .
    Skapa en instruktion efter ingången taggen för att informera webbläsaren att textrutan kommer att innehålla ett lösenord . För att göra detta anger du type=" password " . Din kod bör se ut så här :

    6 .
    Ange storleken på textrutan . Detta kommer att vara i förhållande till det antal tecken som du tillåter för dina textrutan . Till exempel, om lösenorden är begränsade till 8 tecken kan du ställa in storleken till 10 . Textfältet blir längre än den lösenord och kommer att se mindre krångligt .


    7 .
    reda på vilka andra egenskaper du vill ha för din lösenord. Alternativen omfattar anpassning , tabIndex , MaxLength , namn och värde . Dessa är de standardalternativ för varje textruta i HTML .

    MaxLength definierar den högsta tillåtna tecken i lösenordet . I det aktuella exemplet , är att begränsa 8 .



    Namn sätter ett internt namn på fältet så formulärhanteraren kan identifiera textrutan .



    tabIndex definierar ordningen i som Tab -tangenten på tangentbordet användaren rör sig från fält till fält . Till exempel , om ditt formulär har tre fält , och lösenordet i den tredje i raden , kommer tabIndex instruera webbläsaren att gå till denna ruta tredje gången på tabbtangenten trycks .



    Value är tecknet sträng som visas i textrutan innan några signaler från användaren . Det är standardvärdet av lösenordet . Du förmodligen inte kommer använda det här alternativet för ett lösenord.

    Vid behov kan du skapa en justering för textrutan . Rikta avgör var textrutan visas på skärmen , till exempel vänster eller höger kant av formuläret .




    Din sista sida skript med lösenordet textrutan bör ungefär så här:



    Min sida



    Ange
    Lösenord :





Previous:nothing Next:hur man lär sig stenografi skriva





Relaterade artiklar


  • hur man skapar en MDI
  • hur man använder ett fall uttalande i SQL
  • vad är meningen med öppna kretslopp ?
  • hur du vill visa en ståndpunkt filmklipp med Action Script i Flash MX
  • hur man ändrar en markör i html
  • hur man skapar exe programfiler i Visual Studio 2008 Express Edition
  • hur kopiera till Urklipp i Visual Basic
  • hur du ändrar bildens bredd med javascript
  • Audio & Video format : vad de betyder
  • hur man ändrar markören på rollover