Dator > hur man uppgraderar Canon MP970 i Windows 7

 • hur man uppgraderar Canon MP970 i Windows 7


 • Canon marknadsför ett stort sortiment av skrivare från grundläggande laser jet skrivare till komplexa kontorsmaskiner. Canon Pixma MP970 ger utskrift, skanning och kopiering i en och samma enhet. Du kan installera skrivarens programvara genom att sätta in installationsskivan i din skivenhet. Du måste också installera om programmet när du flyttar från en operativsystem till ett annat. Du måste ladda ner den körbara filen direkt från Canon när du installerar eller uppgraderar MP970 i Windows 7. Denna fil har alla uppdateringar och uppgraderingar ingår i den.

  Du behöver:
  komponentvideo till VGA-kabel
  . RCA till 3.
  5mm kabel.


  1.
  Gå till Canons webbplats och skriv modell namn och nummer (Pixma MP970) i sökrutan i det övre högra hörnet av skärmen. Hit "Enter" på tangentbordet.
  2.
  Klicka på bilden som liknar din skrivare.
  3.
  Klicka på "Drivers Programvara "länken, som kommer att vara placerad i mitten av skärmen. En rullgardinsmeny visas. Välj ditt operativsystem genom att klicka på den röda pilen och välja "Windows 7" eller "Windows 7 (x64). "
  4.
  Klicka den senaste drivrutinen i" Drivers "-avsnittet. Varje förare har en" Publiceringsdatum "kolumnen. Du kommer till sidan för nedladdning när du klickar på föraren . . namn
  5
  Granska uppgifter om nedladdning och villkoren för villkor, bläddra till botten av sidan Klicka på "Jag accepterar-starta nedladdning. ". Ett pop-up fönster kommer att uppmana dig att välja en fil plats att spara filen. Välj "Desktop" och klicka på "Spara. " Filen kommer att laddas ner till din dator. Leta reda på filen på skrivbordet och dubbelklicka på den när nedladdningen är klar. Följ installationen instruktionerna och skrivaren kommer att uppdateras och installeras på din dator.


Previous:hur man får Windows 7 på min dator Next:hur man fixar verktyget Toshiba fingeravtryck i Windows 7

Relaterade artiklar


 • hur man uppgraderar Canon MP970 i Windows 7
 • hur man använder Föräldrakontroll i Windows 7
 • Windows 7-kompatibel dockningsstationer
 • hur man får Windows 7 på min dator
 • hur man fixar verktyget Toshiba fingeravtryck i Windows 7