Dator > hur man får Windows 7 på min dator

  • hur man får Windows 7 på min dator


  • Om du har en dator speciellt med internet , använder du förmodligen Microsoft för något . För några är det nästan allt . Utan ett operativsystem för att stödja allt Microsoft gör , i huvudsak kommer du inte kunna göra något med datorn . Windows XP , för de senaste åren det populära operativsystemet , har snabbt blivit upplösta , föråldrade , omoderna , i kortfattat ord , borta . Vad detta innebär är, om du vill fortsätta använda en dator på det sätt poängen med att ha en dator , som att skriva dina papper , spara dem , och kunna skicka dem vart de behöver gå i summan , ökad effektivitet , när Windows 7 tar över , hade du får bästa Windows 7 installerat på din dator .
    Denna artikel , kommer att ses över tid rör sig längs . För nu , vad som ingår är grundläggande steg för att se till att din dator är i paritet , och redo för den stora Windows 7 storm

    Du behöver :

    Dator med online /internet
    Kan behöva ett kreditkort [ befintligt konto ] eller något liknande att köpa /ladda ner nödvändig programvara på din dator .
     


    1 .
    med datorn i , och nås till Internet , gå till microsoft. com webbplats . Detta kan även kallas [online ] Microsoft Store . Det bör finnas ett särskilt avsnitt för Windows 7 . Gå till den sidan .
    Det kan vara lättare att sätta i en sökfråga som , Windows 7 ladda ner , eller att genomföra , vilket kan ha i de resultat specifik webbsida adress .
    2 .

    När du är på rätt hemsida , gå till länken som säger , " Get Windows 7 "
    Klicka på länkarna som ska tillämpas:. Köp nu /shoppa
    Du kommer riktas till den webbsidan , och du kommer att få alternativ för Windows 7 programpaket och prissättning som bäst passar dina behov. .
    3
    Det finns i huvudsak två sätt att få Windows 7 installerat
    1- Du kan uppgradera-. från din befintliga Windows- version
    2-Du kan ersätta-din befintliga Windows och satte Windows 7 där . Microsoft kan kalla detta " sedvänja " .
    4 .
    32 mot 64 bitars versionen , som är den du ska få . Kom ihåg att ju högre nummer lite , desto mer information som programvaran är avsedd att hantera. Så om du har en dator som kommer att bli hantering en stor mängd information , som ett företag kontor , kanske 64 bit vara vägen att gå. En dator hemma , som du skriver 2 eller 3 meningar i veckan , kanske 32 bitars arbete .
     

    tips och varningar


     

    • Det rekommenderas att göra din nedladdning från microsoft. com hemsidan i sig . Skälen är uppenbara på en dag och ålder där om du går till en falsk webbplats , vilket betyder att den säger att den säljer en sak , men när du börjar ladda ner , vad du egentligen laddar ner är något annat , en något som kan vara mycket skadligt , om inte helt förstöra din dator .
    • Det kan vara lätt att klicka på länken i slutet av den här artikeln , eller gå till http://www . etisworld. com , där det finns en vit ruta , som är en länk du klickar på den kommer du till , och säger i det Microsoft Store , vid eller mycket nära toppen på sidan .
    • Det finns gott om extra tips på Microsofts webbplats om hur man får Windows 7 på datorn . Denna artikel syftar till , pekar de av oss som inte vet exakt var du ska börja , i riktning att få en klarare bild om hur man har Windows 7 .
    • är frågan , vad är Windows 7 , för att där få det , etc ? Är Windows 7 plockade upp från en butik , beställde på nätet, är det nödvändigt att ta datorn i en dator butik eller dator detaljhandeln , finns den i en låda , du behöver ringa datortillverkaren , programvara butik , etc ?
    • Svaret är , så länge du har en dator med internetuppkoppling, och datorn är ny nog för Windows 7 att fungera på din dator , så allt du behöver göra är att slå på datorn , tillgång Internet och klicka på några knappar .
    • Det är sant att du kan köpa Windows 7 från en butik . det , stay- at- the- house-eller-kontor -och nedladdning alternativ kan vara lättare


Previous:hur man använder Föräldrakontroll i Windows 7 Next:hur man uppgraderar Canon MP970 i Windows 7





Relaterade artiklar


  • Windows 7-kompatibel dockningsstationer
  • hur man uppgraderar Canon MP970 i Windows 7
  • hur man får Windows 7 på min dator
  • hur man fixar verktyget Toshiba fingeravtryck i Windows 7
  • hur man använder Föräldrakontroll i Windows 7