Dator > hur man använder Föräldrakontroll i Windows 7

 • hur man använder Föräldrakontroll i Windows 7


 • Funktionen Föräldrakontroll är ett värdefullt verktyg för att kontrollera hur mycket tid ditt barn tillbringar på datorn och de program de använder . Idag vi ta en titt på hur att installera och använda Föräldrakontroll i Windows 7
  1 .
  att få tillgång Föräldrakontroll öppna Start -menyn och skriv föräldrakontroll i sökrutan och tryck på Retur .
  2 .

  Alternativt kan du öppna Kontrollpanelen och klicka på Föräldrakontroll.
  3 .
  När du Föräldrakontroll öppet klickar du på barnets konto du vill konfigurera .
  4 .
  Se till att lösenordsskydda ditt administratörskonto . . . annars vem som helst kan stänga Föräldrakontroll och använda datorn utan några restriktioner .
  5 .
  Om du ser ett lösenord inte har ställts in när man går in Parental Kontroller , klicka på meddelandet och du blir tillfrågad och Säkerställa administratörslösenord.
  6 .
  Enligt Föräldrakontroll markera alternativknappen bredvid den , genomför aktuella inställningar . Sedan kan du gå igenom och kontrollera deras dator tid , spel och program .
  7 .
  fastställa tidsfrister

  Klicka om tidsfrister för att styra när barnet har tillgång till datorn . Om du vill att endast tillåta ett par timmar varje dag , det är enklast att vänster klicka och dra musen över alla tider att blockera dem . Låt sedan den tid blocken när du vill göra datorn tillgänglig .
  8 .
  styra spel

  Klicka på spel för att kontrollera den typ av åtkomst ditt barn har till spel på datorn . Du kan helt blockera alla spel eller välja spel genom betyg och namn spel . Dessa spel bedömningar är baserade på Entertainment Software Rating Board .

  tips och varningar


 • ytterligare kontrollerWindows 7 har inte ett Web Filter ingår som Vista gjorde . Om du vill ha ytterligare kontroller som webbfiltrering och verksamhetsrapporter , måste du installera Windows Live Family Safety som är en del av Window Live Essentials Suite. Med den kan du blockera tillgången till vissa platser och även få tillgång till en verksamhetsberättelse som visar vilka webbplatser dina barn har besökt .

Previous:nothing Next:hur man får Windows 7 på min dator

Relaterade artiklar


 • hur man fixar verktyget Toshiba fingeravtryck i Windows 7
 • hur man får Windows 7 på min dator
 • hur man använder Föräldrakontroll i Windows 7
 • hur man uppgraderar Canon MP970 i Windows 7
 • Windows 7-kompatibel dockningsstationer