Dator > Windows 7-kompatibel dockningsstationer

 • Windows 7-kompatibel dockningsstationer


 • släpptes i juli 202C Windows 7 är den senaste versionen av Microsoft Windows och med 2010. . Detta operativsystem fungerar på persondatorer (PC), bärbara datorer, Tablet PC och netbooks. En dockningsstation är en enhet som ansluts till datorn, och det gör att du kan lägga till olika-enheter till datorn, inklusive mobiltelefoner och trådlösa tangentbord och möss. De flesta av dessa enheter ansluts till datorn via en Universal Serial Bus (USB)-kabeln.

  Toshiba Dynadock U

  Toshiba Dynadock U dockningsstation använder en trådlös anslutning för att ansluta kringutrustning till datorn, och det är kommer med sex USB 2. 0 portar och audio in /ut (I /O)-anslutningarna. Du kan ansluta enheten till ett lokalt nätverk (LAN) via en Ethernet-sladd, och du kan ställa in enheten så att den ansluter din dator eller laptop när dessa datorer är inom räckhåll för dockningsstationen. Andra funktioner i enheten är att den står rakt upp, minska mängden utrymme som det tar upp, och du kan lägga till eller ta bort enheter till och från dockningsstationen utan att starta om datorn. Denna dockningsstation är kompatibel med både 32-och 64-bitars system, och den är kompatibel med Windows 7. Från och med 2010, denna enhet kostar mellan $ 147,00 och 199,99 $.

  Kensington Universal Docking Station

  Denna dockningsstation är utformad för att fungera med bärbara datorer och bärbara datorer, och det har plug-and-play-teknik, vilket innebär att enheten kommer att känna igen din kringutrustning så fort du ansluter dem i. dockningsstation medföljer en USB-kabel, nätadapter, CD med drivrutiner som behövs och en digital Visual Interface (DVI) till video graphics array (VGA) adapter. Kensington Universal Docking Station är kompatibel med Mac operativsystem (OS) X 10. 5X och Windows XP, Vista och 7, och det kostar $ 139,00 under 2010.

  Targus Laptop Docking Station

  Targus Universal USB Laptop-dockningsstation med video är för bärbara datorer, och det tillåter en användare att vända sin bärbara dator till en hel arbetsplats. Denna dockningsstation är kompatibel med Windows XP, Vista och 7, och 32-och 64-bitars system. Den levereras med fyra USB-portar, en DVI port, en Ethernet 10/100 port och två ljudingångar, och det är begränsning av farliga ämnen (RoHS) som följer. Den har 2048x1152 skärmupplösning video, och den har ett one-touch-gränssnitt som hjälper dig att snabbt lägga kringutrustning till enheten. Denna dockningsstation levereras med ett års garanti, och det kostar mellan $ 129,99 och 159,99 $ 2010. Tillverkaren artikelnummer för den här enheten är ACP51USZ.


Previous:hur man fixar verktyget Toshiba fingeravtryck i Windows 7 Next:nothing

Relaterade artiklar


 • Windows 7-kompatibel dockningsstationer
 • hur man uppgraderar Canon MP970 i Windows 7
 • hur man får Windows 7 på min dator
 • hur man fixar verktyget Toshiba fingeravtryck i Windows 7
 • hur man använder Föräldrakontroll i Windows 7