Dator > problem med bärbara datorer

 • problem med bärbara datorer


 • Framsteg inom miniatyrisering har gjort den bärbara datorn allestädes närvarande i samhället. Arbetstagare använda dem på jobbet, och eleverna använder dem i klassrummet. Det är viktigt att komma ihåg att även om det gör samma jobb --- möjligen ännu snabbare och mer effektivt --- än en vanlig stationär dator, bärbar dator är mycket mer bräckliga och medför vissa problem inte i samband med sitt äldre, skrymmande kusin . Den levereras också med problem relaterade till sitt format.

  Dark skärmar i solen

  Du kan släpa runt en bärbar dator överallt du går och även arbeta utomhus. Ändå solljus härjar med skärmar i de flesta bärbara datorer. Om du inte kan hitta en skuggig plats, kan det vara mycket svårt att få klarhet som du är van med en datorbildskärm.

  Heat

  höftdel av den bärbara datorn dator kan skapa problem okänd i världen av stationära datorer. Batterierna till bärbara datorer kan köra mycket varmt, och bokstavligen placera datorn i knät kan leda till brännskador på låren. Den brännande känsla kan inte vara så märkbar, men efter en timme eller så av arbete, kanske du märker att din högra eller vänstra låret har utvecklat en röd plats där batteriet vilade på den. Undvik detta problem genom att investera i en kylning pad.

  Wi-Fi Detection brottslighet

  Bärbara datorer som levereras med inbyggd Wi-Fi upptäckt ansikte ett säkerhetsproblem som kan bli ett mycket större problem inom en snar framtid. Om du lämnar din Wi-Fi-detektion på medan du är borta från datorn, som du dig upp för en ny typ av brott där tjuvar använda Wi-Fi detektorer som kan plocka upp signalen. Lämna din bärbara dator på insidan din parkerade bil medan du kör ett ärende kan innebära att du kommer tillbaka till dig själv ett offer för digital stöld.

  Grab and Run Stöld

  Du behöver inte ens ha Wi-Fi för att vara ett offer för laptop stöld. Eftersom de är bärbara, bärbara datorer presentera ett lätt mål för tjuvar. Att stjäla en bärbar dator är lika enkelt som att köra förbi folk som äter på sina bärbara datorer och ta tag i dem medan deras händer är fulla. Mycket sofistikerade spårning och återvinning programvara är tillgänglig för att hjälpa dig hämta en stulen bärbar dator. Billigare sätt att undvika detta problem är att använda Messenger ryggen eller ryggsäckar för lagring som inte gör reklam för det innehåller en dator och att investera i en bärbar dator kabel och lås som du faktiskt använder när du arbetar på datorn på en offentlig plats.

  Nedslående batteritid

  Den angivna batteritiden för en bärbar dator är nästan alltid längre än vad du faktiskt får. En orsak till detta är att människor tenderar att använda sina batteridrivna laptop precis som de gör sin eldrivna skrivbord. Att hålla flera fönster öppna samtidigt, lyssna på musik medan ditt arbete och titta på DVD är roligt att göra bort tjuder av batteriet sladden, men det roliga kommer med ett pris. Om du vill att dina verkliga batteri tid att komma nära matcha den annonserade batteritiden, fokusera på att använda din bärbara dator för ordbehandling och läsning webbplatser bara.


Previous:Hur fyller jag en färgpatron på Canon Pixma IP 1200? Next:handledning om hur man installerar adaptrar Hama Bluetooth för Windows XP

Relaterade artiklar


 • hur man gör min laptop trådlösa signalen längre
 • hur du installerar en Maxtor intern hårddisk
 • hur du avgör om din processor är RISC eller CISC
 • hur du ändrar latency i en gigabyte moderkort
 • Skillnaden mellan Epson lyster och glans
 • hur man hittar den bästa datorn erbjudandena
 • Hur kan jag ansluta min dator & iPod till en uppsättning högtalare?
 • fakta om återvinning tonerkassetter
 • Inaktivera interna mikrofoner på en Dell 1720 laptop
 • Felsökning av en Epson Stylus C62 skrivare