Dator > Definitionen av batteribackup

 • Definitionen av batteribackup


 • Batteribackup är användning av batterier och anslutas kretsar att garantera den omedelbara skydd mot strömavbrott. Normalt är batteribackup som används i datorer, telekommunikation och datacenter, där stängs av skulle orsaka en förlust av data, tjänster eller människors skada

  olika definitioner

  Det finns egentligen inget överenskomna, filt definition av "batteribackup": "[a] nything allt från ett 9 volts batteri backup i en klockradio till en byggnad /förening bred backup generator har kallats en [reservbatteri] av någon. "Ändå är det allmänt accepterat att en batteribackup är avsedd för tillfälligt bruk för att säkerställa kontinuerlig drift av elektronisk utrustning eller kretsar under ett avbrott av energitillförseln.

  Andra namn

  Backup nätaggregat kan också kallas "avbrottsfri kraftförsörjning", "avbrottsfri strömkälla," UPS "eller" svänghjul backup ", beroende på maskinen i fråga. Inte alla av dessa typer använder batterier, dock.

  Varaktighet

  Beroende på maskinen i fråga, tenderar på batterikapacitet flesta batteribackup att vara fem till 15 minuter, men kan vissa batteribackup system fungerar under mycket längre utan extern strömkälla. I varje fall är batteribackup avsedd att hålla en avgift för en lång tid oanvända, och som sådan inte är avsedda att driva en maskin utan hjälp under lång tid.

  Praktisk tillämpning

  på batterikapacitet av mest batteribackup är kort, men tillräckligt länge för att ge tid för en extra strömkälla för att komma online eller korrekt stängas den skyddade utrustningen. Ett batteri backup är inte avsett för långvarig användning, och i detta skiljer sig väsentligt från extraanställd eller nödkraft system eller fristående generatorer.

  Data Centers

  När det gäller datacenter kan dock batteribackup vara konstruerad för längre bruk om inte någon extra strömkälla är designad in i systemet. Enligt en datacenter fysisk säkerhet checklista: "Det måste åtminstone vara batteriet reservkraft på plats med tillräckligt länge för att växla över till diesel kraftproduktion Om det inte finns någon diesel backup då borde det vara 24 timmars batteridrift. . "

  Standby Power Supply

  En reservkrafts (SPS) är den enklaste och billigaste batteri reservkraft design. Enligt PC guide "många av de vanligaste konsument-grade produkter som marknadsförs som [avbrottsfri kraftförsörjning] . . . använd denna allmänna design. "


Previous:Hur fyller jag en färgpatron på Canon Pixma IP 1200? Next:hur du tar bort Cruzer

Relaterade artiklar


 • Fördelarna med ett biometriskt fingeravtryck
 • hur man uppgraderar en processor i en Dell 4700
 • Hur man väljer ett bra grafikkort
 • hur man kan jämföra Intel Duo processorer sida vid sida
 • hur man byter en Dell 1150 batteri
 • hur du ändrar firmware på en Seagate hårddisk
 • hur du ställer in automatisk funktion svar fax på HP J4580
 • hur man kopplar en ipod
 • vad är en Celeron-processor?
 • Vilka typer av stationära datorer finns det?