Dator > hur du ansluter två bildskärmar till en Power Mac G4

 • hur du ansluter två bildskärmar till en Power Mac G4


 • Ansluta två bildskärmar till en Power Mac G4 är en viktig uppgift för många kreatörer som grafisk formgivare och videoredigerare. Stödjer tyvärr Power Mac G4 inte dubbla bildskärmar ur lådan. Den goda nyheten är att du kan ställa in dubbla skärmar på en Power Mac G4 med liten teknisk tweaking. Använda dubbla monitorer kommer att betydligt öka din produktivitet genom att öka storleken på din visuella arbetsytan

  Du behöver:. .
  Platt skruvmejsel
  AGP-grafikkort och drivrutin skiva.
  Liten Phillips skruvmejsel.
  LCD-skärmen.
  CRT-skärm.

  Installera AGP-grafikkort


  1.
  Stäng av Power Mac G4 och koppla bort alla strömkablar, externa lagringsenheter och kringutrustning . Dra spaken på sidan av G4 torn för att öppna upp datorn. Detta kommer att ge dig tillgång till alla G4 interna delar.
  2.
  Bänd spegeln dörren med en platt skruvmejsel. Spegeln dörren är placerad på baksidan av datorn. Skjut AGP-grafikkort i facket. Tryck grafikkortet tills fronten är i jämnhöjd med bakre höljet på datorn.
  3.
  Rikta in kontakterna på grafikkortet med grafikkortet kontakten modul inuti datorn och sedan Skjut in kortet i kortplatsen tills det snäpper fast. Vissa grafikkort moduler är envisa. Du kan behöva rastlösa med grafikkortet kontakten att få det precis. Tryck grafikkortet rakt ner i kortplatsen. Försök inte att böja eller vrida grafikkortet på plats.
  4.
  Håll grafikkort på plats när du fäster skruvarna på ovansidan av grafikkort med en stjärnskruvmejsel och stäng sedan av datorn.
  5.
  Återanslut nätsladden, lagringsenheter och kringutrustning till datorn. Slå på datorn och sätt i grafikkortets drivrutin installationsskivan och följ sedan installationsanvisningarna. Stäng av datorn efter grafikkortet drivrutinen är installerad.

  Ansluta två bildskärmar till Power Mac G4


  1.
  Anslut CRT kabeln till den blå mindre kontakten på grafikkortet. Anslut sedan bildskärmen till VGA-kontakten på höger sida för grafikkortet.
  2.
  Slå på Power Mac G4 och öppna sedan "Systeminställningar. " Gå till "Bildskärmar" och klicka på "Visa"-fliken. Ställ in LCD-monitorns upplösning till 1280 x 1024, och sedan ställa in färgerna till "miljoner" och "Refresh Rate" till 75 hertz.
  3.
  Klicka på "Detect Displays" -knappen och systemet kommer att hitta den CRT-skärm. Klicka bildskärmens namn för att anpassa bildskärm inställningar.


Previous:nothing Next:hur man laddar xp på en flash-enhet

Relaterade artiklar


 • hur man ansluter en hårddisk till en förtrupp Enermax kapsling
 • hur man reda på om en Compaq Notebook är registrerad
 • hur man starta upp en återställningspartition på en Compaq 6715b
 • hur man ändrar bakgrunden av ett foto på en Mac
 • hur man byter en nyckel på min PowerBook G4
 • hur man byter bläck i en kanon MP500
 • hur man kalibrerar en DVD-R skiva
 • hur man återställer en HP PSC 1300 fel skrivhuvud
 • hur man ändrar färgen i en Epson 7450
 • Hur man laddar ner en FireWire-video via USB