Dator > hur du ändrar minne på en Dell Vostro 1500

 • hur du ändrar minne på en Dell Vostro 1500


 • Dell Vostro 1500 är en affärsinriktad bärbar dator med arbetsstation-prestanda som anstår en kontorsmiljö. Vostro 1500-talet Core 2 Duo-processorn är ihopkopplade med ett NVIDIA GeForce 8600M GT grafikkort, vilket också gör datorn en populär laptop för spel. Som standard är Vostro 1500 utrustad med två 1GB minnesmoduler för totalt 2 GB RAM. Uppgradera din Vostro 1500 genom att installera två 2GB moduler för att fördubbla RAM-minne för program och spel

  Du behöver:
  två 2 GB PC5300 (DDR2-667) DDR2-SDRAM anteckningsbok minnesmoduler.
  Stjärnskruvmejsel.
  Platt skruvmejsel.


  1.
  Stäng av datorn, koppla bort alla yttre komponenter och ta bort strömkabeln och batteriet. Placera datorn på en stadig yta och öppna fönstret så långt det går. Observera att ovanför tangentbordet, finns en liten fördjupning i plastbiten som innehåller strömbrytaren och täcka laptop gångjärnen.
  2.
  Placera platt skruvmejsel i indrag och försiktigt bänd fram plastskyddet fästs på sin plats, då lätt det resten av vägen bort av den bärbara datorn med händerna. Arbeta från höger till vänster. Du kan höra några krasande ljud som verket tas bort. Efter avlägsnande, kommer du att märka två skruvar ovanför tangentbordet, säkra det på plats.
  3.
  Bort de två fästskruvarna för tangentbordet och lätthet tangentbordet ut ur kroppen av dator. Tangentbordet ansluts till datorn med en liten bandkabel på botten-ta tag i plastfliken på flatkabeln och dra försiktigt ut den eller ta bort kabeln från kontakten. Ta bort tangentbordet från maskinen och ställ åt sidan.
  4.
  Med bort tangentbordet, kommer du att kunna se de första facket minnesuppgradering under den. Tryck metall clipsen på båda sidor av minnesmodulen bort från modulen tills den lossnar från eluttaget och sedan ta tag i modulen och dra försiktigt resten av vägen.
  5.

  Skjut ersättare i facket i en liten vinkel så att nederkanten av modulen går i facket först. När modulen är i så långt det går, på den övre delen av modulen försiktigt ned tills metallclipsen knäppa runt den.
  6.
  tillbaka tangentbordet och plast täcka genom att vända på stegen som beskrivs ovan.
  7.
  Vänd den bärbara datorn över så att bottnen ansikten dig. På undersidan av anteckningsboken, kommer du att se ett plasthölje med ventiler, något större än en minnesmodul. Ta bort skruven förankra plastkåpan på plats, ta sedan bort luckan för att avslöja den andra kortplatsen minnesuppgradering.
  8.
  Ta bort och ersätta den andra minnesmodulen med samma metod som beskrivs i steg 4 och 5. Sätt tillbaka locket, åter montera batteriet och nätsladden och slå på datorn.

  Tips och varningar


 • Innan du hanterar alla interna datorkomponenter, Rör vid något metallföremål att skingra eventuell statisk elektricitet som kan skada datorn delar. Du kan också bära ett antistatiskt armband.

Previous:nothing Next:Hur fungerar en DV-kabel?

Relaterade artiklar


 • hur man använder en HP Pavilion tx1000 webkamera
 • hur man uppgraderar en laptop hdd med SSD
 • hur man reda på om en Compaq Notebook är registrerad
 • hur du skannar från HP-skrivare till datorn
 • hur du formaterar programvara för en USB-enhet
 • hur man uppgraderar en iMac G4
 • hur du installerar drivrutiner för en 90wd bildskärm
 • hur man byter en tonerkassett i en Dell 3100cn
 • hur man får filer från en trasig dator
 • hur du ansluter en bärbar dator till en skrivare utan dess programvara