Dator > diskett bildframställning

 • diskett bildframställning


 • En viktig aspekt av att äga en dator och använda den är att hålla en säkerhetskopia. Hårddiskar (hårddiskar) är i allmänhet tillförlitliga, men kan misslyckas katastrofalt, med alla data med den. Data recovery är dyrt, och installera ditt OS (operativsystem) och ansökningar kostnader tid. Skapa skivavbilder är ett enkelt sätt att återställa alla data.

  Makro Reflektera Fri Upplagan

  Makro Reflektera är en avskalad gratisversion av sin lön för programvara, Makro Reflektera. Reflect är kapabel till disk imaging medan Windows körs, med hjälp av VSS (Volume Shadow Copy Service). Det kan bild till en nätverksresurs, en USB-enhet, Firewire flyttbara enheter och DVD-skivor. Reflektera kommer med en inbyggd schemaläggare, så du kan ställa in den och glömma det om du vill. Reflektera har 32-bitars och 64-bitars versioner, så oavsett vilken version av Windows du kör, kan du installera det. Reflektera stöder bildkomprimering, för att spara diskutrymme för andra filer eller säkerhetskopior. Reflektera kan också skapa en Linux-baserad CD Emergency Boot som nätverk tillgång och ett GUI (Grapical User Interface) för enkel användning. Slutligen har speglar en inbyggd CD-och DVD-motor för bränna bilder på skiva. Om du använder Windows Vista eller nyare, kan du skriva till dual-layer DVD-media.

  DriveImage XML

  DriveImage XML är gratis för personligt hemmabruk, men kostar pengar att använda i en kommersiell miljö. DriveImage XML använder även VSS att möjliggöra säkerhetskopiering vid användning. DriveImage XML kan göra säkerhetskopiering i nätverket, och Runtime Software erbjuder även en plugin-version för användning på WinPE (Windows förinstallerat miljö) baserad boot CD-skivor. DriveImage XML tillåter bläddra på backup bilder och kan återställa specifika filer från dessa bilder, snarare än att kräva en ny och heltäckande bild av en hel hårddisk.

  Paragon Backup and Recovery Free Edition

  Paragon's Backup and Recovery Free Edition är en väl utrustad enhet bildbehandling och verktyg för säkerhetskopiering. Säkerhetskopiering och återställning, som med de tidigare två program, stöder VSS. Härifrån är det förpackningar i många fler funktioner som du normalt skulle bara hitta på kommersiell programvara. Säkerhetskopiering och återställning stöder läsa och skriva med många filsystem som FAT (File Allocation Table) 16, FAT32, NTFS (New Technology File System), Linux Ext2, 3 och 4, Linux Swap och HPFS (High Performance File System) och till begränsad omfattning, Apples HFS +. Säkerhetskopiering och återställning stöder följande medier: SCSI (Small Computer Serial Interface), Parallell, Serial och Extern Serial ATA (Advanced Technology Attachment) hårddiskar, alla USB 1 och 2-enheter och FireWire-enheter, PC-kortet lagringsmedia, och GPT (GUID Partition Table). Sist, Backup and Recovery kan göra bootable USB-minnen eller cd /dvd för akut återhämtning.


Previous:nothing Next:typer av behandling hastigheter i datorer

Relaterade artiklar


 • dator tricks & munkavlar
 • hur att byta moderkort på en gateway mx laptop
 • hur man köper en extern hårddisk
 • skillnader mellan SDH och PDH
 • hur du uppgraderar hårddisk i en X60
 • hur man exporterar till en externa DVD-brännare på en Macintosh G3
 • hur man skapar en återställa disken i Vista för en Acer 5310
 • Hur skriver jag ut öppet klistermärken med min skrivare?
 • grafikkort strömförsörjningskrav
 • Hur lägger jag till en Dell-skrivare utan skiva?