Dator > Hur kan jag lägga utrymme på min C-enheten?

 • Hur kan jag lägga utrymme på min C-enheten?


 • Frekvensomriktare kan nära kapacitet med massor av program, filer och medier som upptar mycket minne. Forking över stora pengar att köpa en ny dator eller till en ny hårddisk är inte alltid nödvändigt. Anställ några enkla verktyg för att frigöra massor av utrymme på hårddisken, och det kommer inte kosta dig ett öre
  1.
  Genomför en enkel städning på ditt system genom att gå igenom alla dina filer, media, dokument och program och ta bort något som du inte använder. Program i allmänhet kommer att ta upp mest plats. Även du kan överväga att flytta filer och andra medier till en extern lagringsenhet som en flash-enhet i syfte att skapa mer utrymme.
  2.
  Rensa dina favoriter menyn i din webbläsare. Tro det eller ej, massor av favoriter sparade i dina favoriter meny kan ta upp utrymme på C-enheten. Gå till "Favoriter" i Internet Explorer och välj "Organisera". Klicka för att markera alla onödiga favoriter, och välj sedan "Ta bort" längst ned i fönstret. Gå till "Bokmärken" i Firefox och göra strykningar från förteckningen.
  3.
  Högerklicka på "C Drive" i Utforskaren och välj "Egenskaper".

  4.
  Välj "Diskrensning"-knappen. Disk Clean up-funktionen på datorn sortera igenom alla filer och program på datorn och bestämma vad som skulle kunna skrivas om eller strykas för att rädda dig rum. Baserat på rapporten genom att markera de rekommendationer som du håller med och ta bort eller ordna om dessa filer och program.
  5.
  Flytta dokument och andra data från C-enheten till en annan enhet som D. Högerklicka på "My Documents" på skrivbordet eller Min dator mapp i Windows XP, Vista och 7, och välj "Egenskaper. "
  6.
  Välj" Target "-fliken. För Windows Vista-användare, måste du välja "Läge"-fliken. Om D-enheten är den enhet du vill flytta dina filer till väljer D i stället för C på målplatsen rutan. Klicka sedan på "Flytta".
  7.
  Defragmentera hårddisken i Windows XP genom att gå till "Prestanda och underhåll" i Kontrollpanelen och sedan välja texten "Ordna om objekt på hårddisken enheten. . . "Denna process kommer också att skapa utrymme på hårddisken.

  Defragmentera din disk i Vista genom att klicka på Start-menyn och välja" Alla program ". Klicka sedan på" Tillbehör "och sedan" Systemverktyg. "En gång i System Tools kan du välja" Diskdefragmenteraren ".

  Öppna Diskdefragmenteraren i Windows 7 genom att klicka på" Sök "från startmenyn och skriva" Diskdefragmenteraren. "Sedan från listan med resultat klicka på "Diskdefragmenteraren" för att starta den.
  8.
  Kör en virussökning på datorn. Virus, adware och malware kan ta upp mycket plats, så det är viktigt att få bort ditt system av dessa.


Previous:nothing Next:Ta bort en fil vid start på en xp

Relaterade artiklar


 • hur tyst pc fans
 • vad är AMD Athlon?
 • hur man öppnar upp en iMac sfär
 • hur man tar laserdiod av en DVD-brännare
 • hur du installerar minne i Lenovo ThinkPad r61i
 • hur man byter en Dell M140 lcd inverter
 • hur du formaterar Western Digital stora enheter
 • hur du ansluter nätsladdarna till datorer
 • hur man skapar en återställa disken i Vista för en Acer 5310
 • Skillnaden mellan en dual core & Quad Core