Dator > problem med toshiba satellite A105

 • problem med toshiba satellite A105


 • Toshiba A105 bärbar dator är gjorda för mobila datoranvändare som behöver optimal processorkraft. LCD-skärmen är en 15,4 diagonal widescreen med TruBright teknik. Den bärbara datorn har en snabb hård takt enhet tillgång som är i 3ms intervallet för personsökning och tillgång av uppgifter. Det finns problem som kan uppstå med Satellite A105 som kan lösas genom att veta vad man ska leta efter när du felsöker systemet

  Black Screen Problem

  Svart skärm problem kan uppstå när Satellite A105 bakgrundsbelysningen är utbränd eller omriktaren fungerar inte korrekt. Bakgrundsbelysningen kan ersättas med en ny LCD-lampa tillverkad för LCD-skärmar. Omriktaren är en bostad som styr spänningen till LCD-skärmen. Omriktaren måste ersättas av en kompatibel A105 Satellite invertern.

  Strömförsörjningsproblem

  Under uppstart fasen av den bärbara datorn kommer Satellite A105 tur snabbt iväg utan att logga in på Windows operativsystem Screen. Problemet kan bero på en felaktig strömadapter som inte levererar rätt mängd spänning till moderkortet. Du kan också kontrollera om den enhet som husen stickkontakten är lös, som även visar brist på spänning eller el som går till styrelsen för effekt upp verksamheten.

  Hårdvara konflikt problem

  konflikter kan orsaka systemfel eller "fryser" genom att läsa in en ny maskinvarukomponent i samma hårdvara I /O-adress. Satellite A105 har utsett input /output-adresser för kringutrustning, som hårddiskar, drivrutiner video och andra funktioner hårdvara. För att lösa konflikter hårdvara, använda Kontrollpanelen "Maskinvara" enhet funktionen för att se vilka I /O-adresser inte används.

  Audio fungerar inte korrekt

  Ladda ett nytt ljudprogram kan orsaka ljud-codec för Satellite A105 inte producera ljud. Den ljud-codec kan återställas genom att läsa in "återställa systemdisken" för A105 laptop. Återställningen menyn innehåller alternativ för vissa komponenter som du vill återställa. Om du väljer alternativet för ljud, kommer programmet att återställa ljudet till fabriksinställningarna.

  ombord LAN Switch fungerar inte

  Satellite A105 konfigureras automatiskt för att detektera T Base 10/100 Ethernet-nätverk. Om den bärbara datorn inte känner igen den inbyggda LAN-omkopplare, se i setup för att undersöka om LAN är påslagen. Om så är fallet kan en firmware uppdatering behövas för att uppgradera BIOS.


Previous:nothing Next:hur man byter min bläckpatronen i min HP C5280

Relaterade artiklar


 • hur man borra & fylla en tonerkassett
 • hur man öppnar en Dell 8200 torn
 • hur att byta moderkort på en gateway mx laptop
 • hur man reda på om en Compaq Notebook är registrerad
 • Felsökning Lexar hoppa enheter
 • ominstallation av drivrutiner för min unimodem halv duplex ljudenhet
 • hur man kalibrerar en DVD-R skiva
 • hur man installerar program på Zire 31
 • hur man installerar en intern blu-ray-enhet
 • hur man bränner iso-talet till en flash-enhet