Dator > Toshiba Satellite tangentbord avlägsnande

 • Toshiba Satellite tangentbord avlägsnande


 • Toshiba Satellite-datorer är kända i hela branschen som stabil datorer. Den första satelliten bärbara datorer var tung i storlek på upp till 8 kg. på grund av sin transistor komponenter som simulerar analog och värmen av röret datorer. De nya Toshiba Satellite bärbara datorer är lätta att ta isär, rengöra och byta, speciellt tangentbordet komponenten

  Du behöver:.
  Burk med tryckluft
  . Q-tip.
  Antistatisk trasa.
  Pincett.

  ta ur batteriet

  batterifacket på bärbara datorer från Toshiba har elektriska laddningar. Vid byte av tangentbordet, är det första steget att ta bort batteriet. Batterifacket på Toshiba bärbara datorer ligger på undersidan av den bärbara datorn. Facket kommer att ha en spärr som du kan dra tillbaka för att ta bort batteriet.

  Tangentbord Strippa

  Tangentbordet strippning är en del av systemet som skyddar upp på tangentbordet och strömbrytaren. Strippning är gjord av plast så du vill vara försiktig när du tar bort en del. Det bästa verktyget att använda är en liten skruvmejsel för att bända bort strippa från enheten i båda ändarna av den bärbara datorn. Separeringsapparaten bör lyfta upp från toppen av tangentbordet utan problem.

  Borttagning av Metal ortos

  Nästa komponent är den metall stag som parentes toppen av tangentbordet. Denna metall stag håller tangentbordet på plats för att hålla skriva nycklarna från att flytta. Bygeln har tre skruvarna som fäster på bostaden av den bärbara datorn. När du tar bort metall stag, använd en grundstötning klipp för att eliminera statisk laddning för laptopen.

  Bort tangentbordet

  När du tar bort metall stag, koppla ur tangentbordet från enheten. Tangentbordet är fäst med en tunn kabel som ansluts till moderkortet till enheten. Var försiktig vid hanteringen av tangentbordet, speciellt den kabel som ansluts till tangentbordet. Dessa kablar är gjorda av tunna plåtar med kretsar inbäddade i plåten. Om papperet har en spricka eller varumärke, kan det påverka prestanda på tangentbordet.

  Rengöring av tangentbord

  Om du tar bort tangentbordet för rengöring, använd tryckluft som rengör datordelar. Du hittar tryckluft vid en dator Store i en sprayflaska. Tryckluft kan du effektivt rengöra mellan tangenterna och elektriska komponenter under tangentbordet. Om tangentbordet är installerat tillbaka på bostaden, rengör mellan tangenterna med en bomullspinne.


Previous:nothing Next:hur man byter bläck i en kanon MP500

Relaterade artiklar


 • hur man installerar programvara via en flash-enhet
 • hur du uppgraderar TravelMate 3200 minne
 • Hur man sköter om fotopapper för en HP fotoskrivare
 • Hur lägger jag till en annan grafikkort till min dator?
 • hur man byter en CMOS backup-batteri i ett libretto 50ct
 • hur man byter LCD på en thinkpad Z60m
 • hur du justerar utskriftskvaliteten på en HP Laser Jet 8100 dn
 • felsökning av en HP Deskjet 3745
 • hur man skall avgöra HP Compaq d530 nätverkskort
 • hur man identifierar DVD-5 och DVD-R