Dator > Hur delar jag en AirCard med en annan dator?

 • Hur delar jag en AirCard med en annan dator?


 • På grund av spridning av luft-kort och den ökande styrkan av mobila bredbandsnät, kan du ansluta till Internet nästan överallt. Ta din luft kortet på vägen med dig och använda högre hastighet mobilnätet hemma eller på ett kontor. Det är nödvändigt att investera i viss maskinvara för att dela luft kort och typ och karaktär användning hjälper dig att avgöra vilken teknik som fungerar bäst för dig

  Internet Connection Sharing

  Installera din luft kort och Connection Manager programvara. Köp en hubb och två RJ45 eller Ethernet-kablar. Installera nätverkskort eller NIC, om det behövs. Anslut de två datorerna till ett nav som samverkar datorerna med navet via Ethernet-kablar. Identifiera värddatorn (den med modemet ansluten till den) och klientdatorn.

  Open "Kontrollpanelen" via Start-menyn på värddatorn först. Klicka på "Klassisk vy" i den vänstra kolumnen och sedan den "Nätverks-och delningscenter". Klicka på "Hantera Nätverksanslutningar. "Högerklicka på din luft kortet anslutning. Vänster-klicka på" Egenskaper ". Klicka på fliken" Delning ". Klicka på kryssrutan bredvid" Tillåt andra användare att ansluta via den här datorn är ansluten till Internet "i Internet Connection Sharing avsnitt. Klicka på "Lokalt nät" i "Hem nätverksanslutning" i rullgardinsmenyn. Klicka på "OK".

  Kontrollera lokala inställningar nätverk på båda datorerna genom att följa stegen ovan och klicka på "Hantera nätverksanslutningar anslutningar. "Högerklicka på det lokala nätverket, och vänster-klicka på" Egenskaper. "Dubbelklicka på" Internet nätverksprotokoll "versionerna 4 och 6, en i taget. Välj" Erhåll en IP-adress automatiskt "för båda versionerna 4 och 6.

  Dedikerad router

  Köp en router som är kompatibel med din luft kortet. routrar varierar från mobila surfzoner med en Ethernet-port för full-powered hem routrar med fyra Ethernet-portar och en WAN-port för en kabel, FiOS eller DSL-modem. routrar med flera portar ger större expansionsmöjligheter för ditt nätverk och är bäst lämpad för användning i ett stabilt läge.

  Anslut din luft kortet direkt i rätt kortplats på din router (vanligen en USB-port eller en ExpressCard-kortplats), tillsatte sedan din router enligt dina nätverk behov och routern tillverkarens instruktioner. De exakta steg som behövs för att inrätta en router kommer att variera, men det är som att inrätta en vanlig DSL /kabel-router. Se till att du ändra standardinställningen parametrar, som t. ex. lösenord och SSID och att du genomföra antingen WPA eller WPA-2 säkerhet i nätverket för att skydda den från oönskade intrång.

  Uppgradera till en MiFi Hotspot

  Uppgradera din luft kort till en MiFi hotspot. Både Sprint och Verizon Wireless erbjuder MiFi enheter som kan anslutas direkt till datorns USB-port och användas som modem eller kan användas som en trådlös hotspot för upp till fem olika WiFi-aktiverade enheter. MiFi modem kan rinna av batteri eller via en medföljande nätadaptern.


Previous:nothing Next:hur man reda på om en Compaq Notebook är registrerad

Relaterade artiklar


 • hur du skriver ut kuvert efter varandra kontinuerligt med en HP 4
 • hur du uppgraderar TravelMate 3200 minne
 • Felsökning av en HP Scanjet
 • hur man fixar en Mac G3 som inte kommer att starta
 • hur ändrar pappersmagasin för att skriva ut en andra sida
 • Definitionen av oscillator
 • hur man kan återställa programvaran på en HP-dator till den ursprungliga konfigurationen
 • hur du får betalt från din gamla eller oanvända elektronik och rädda miljön
 • hur man installerar en intern hårddisk på en Mac G3
 • hur man byter strömförsörjningen i en Dell Dimension 8400