Dator > GeForce 6600le SLI problem

 • GeForce 6600le SLI problem


 • GeForce LE SLI grafikkort är tillverkad med avancerad kretsuppsättning teknik inbyggd i grafikkortet. Kortet är utformad för att ge den ultimata upplevelsen inom områden av spel, surroundljud och multimedia med snabbt minne tillgång upp till 500 MHz. Grafikkortet anses vara ett NVIDIA grafikkort

  Kompatibilitet med 16-bitars arkitektur

  GeForce LE SLI styrkrets är tillverkad för att hantera 32-bitars bearbetning video och arbetar positivt med moderkorten som stöder ombord RAM personsökning video istället för den gamla 16-bitars standard. Därför, om du har en äldre dator som kör 16-bitars behandling, kommer GeForce 6600LE SLI inte att köras och kommer att orsaka system problem på grund av inkompatibilitet.

  Windows Vista 32-bit Problem

  Under installationen av Windows Vista 32-bitars uppgraderingar kommer GeForce LE förare i Windows laddas men fungerar inte med chipset-systemet. Om det finns ett problem med förinställda GeForce LE-drivrutiner i Windows Vista 32-bit versionen, måste du utplåna uppsättning drivrutiner som finns i Windows /system katalogen. En alternativ lösning är att använda drivrutiner från NVIDIA: s webbplats (se Resurser avsnitt).

  Felkod 35

  Grafikkortet i GeForce LE SLI kan producera en felkod "35" för ombord chipsets via BIOS (Basic Input /Output System) inte är förenligt med grafikkortet. Problemet är multi-bord saknas en post eller enhet. Ladda upp den aktuella versionen av GeForce firmware för grafikkortet bör tillhandahålla den senaste BIOS-tabellen för att lösa problemet.

  Direct X Problem

  GeForce LE grafikkort och drivrutiner är tillverkade för att köras på Direct X 9. 0. Direct X är ett program som gjorts för ökad video. Versioner lägre än 9,0 kommer att få problem på grund av oförenliga av programvara och grafikkort chipset arkitektur. För att undvika problem som kan orsaka inkompatibilitet, ladda ner Direct X 9,0, som är gratis, och installera programvaran till systemet.

  RAM och CPU-prestanda

  långsam tillgång till Random Access Memory (RAM) och centralenhet ( CPU) komponenter kan orsaka grafiskt gränssnitt med GeForce LE grafik (GPU) komponent slutar fungera. CPU och RAM komponenter ska optimeras för att utnyttja de 32-64-bitars bearbetning buss arkitektur som stödjer GPU del av grafikkortet.

  PCI Input /Output-gränssnitt

  GeForce LE SLI styrkretsen stödjer en PCI Graphics bussteknik (16GB), vilket är dubbelt så hög än AGX8 (2GB) teknik. PCI-portar på moderkortet som inte stödjer denna buss arkitektur visas inte sant PCI Grafikkort färg, speciellt med digital videoteknik.


Previous:nothing Next:hur du ansluter min laptop till min bil

Relaterade artiklar


 • hur man byter en laptop signal inställning
 • hur man hittar billiga bärbara datorer för studenter
 • hur man byter en gateway laptop DVD-enhet
 • hur man byter processor i en Dell Latitude
 • hur du anpassar Laptop Skin
 • hur man bygger datorer med gratis operativsystem och programvara
 • hur till vända på en trådlös anslutning i en Toshiba A205
 • hur man kalibrerar en DVD-R skiva
 • felsökning av en HP Deskjet 3745
 • Hur hittar du skrivardrivrutiner på en dator?