Dator > hur du justerar utskriftskvaliteten på en HP Laser Jet 8100 dn

 • hur du justerar utskriftskvaliteten på en HP Laser Jet 8100 dn


 • Hewlett Packard är ett populärt namn i näringslivet skrivare, och Laser Jet 8100DN är en av de mest användbara storformatsskrivare företaget gör. Många av dessa arbetshäst skrivare används fortfarande, och många företag har funnit dem vara mycket tillförlitliga och effektiva. Trots detta finns det ibland problem med utskriftskvaliteten, och det är viktigt för skrivare ägare att veta hur man lösa dessa frågor när de uppstår

  Du behöver:. .
  Skrivare
  Ren trasa.
  Dator vakuum.
  Tonerkassetten.
  Fuser bläckpatron.


  1.
  Stäng av skrivaren och ta bort nätsladden. Öppna den högra sidan av skrivaren och ta bort tonerkassetten. Vänd toner över och undersöka botten för läckande toner. Ta en ren trasa eller papper och torka ned på tonerkassetten. Om det finns toner läcker ut ur patronen skall den kasseras och ersättas med en ny. Återfyllda tonerkassetter i synnerhet är benägna att läckor och det är viktigt att granska dem om du märker streck eller svarta märken på pappret.
  2.
  Använd hushållspapper eller en ren trasa för att torka området under tonerkassetten. Bläck, papper damm och annat skräp tenderar att samlas under tonerkassetten och detta kan förorena pappersbanan och orsaka problem med utskriftskvaliteten. Torka av området noga, men var försiktig att inte röra vid metalldelarna med händerna. De oljor från dina händer kan skada den känsliga elektroniska komponenter inuti skrivaren. Om insidan av skrivaren är så hårt smutsad, med hjälp av en liten dator vakuum är det bästa sättet att ta bort alla av de ackumulerade bläck och papper damm.
  3.
  Byt ut tonerkassetten i skrivaren och stäng locket. Sedan flytta till vänster sida av skrivaren och dra ner lådan. Leta reda på fixeringsenheten patronen och vända ner de klipp som håller den på plats. Ta tag i handtaget på fixeringsenheten och dra ut det ur skrivaren. Var försiktig när du drar ut fixeringsenheten ut-den blir mycket varm och du kan bränna dig om du rör fixeringsenheten direkt
  4
  Använd en ren trasa eller pappershandduk för att rengöra skrivaren. . i det område där fixeringsenheten patronen hade varit. Papper damm och bläck kan även ackumuleras i detta område. Fortsätt att torka av området tills varken bläck eller papper damm kvar.
  5.
  Skjut fixeringsenheten patronen i skrivaren igen och fäll ner klämmorna som håller den på plats. Stäng locket och slå på skrivaren.


Previous:nothing Next:hur gör jag Undelete eller återställa från en diskett?

Relaterade artiklar


 • hur du ansluter till Internet via Wi-Fi
 • hur du kontrollerar en dators spelsystem
 • hur man byter DVD på en Compaq nx9010
 • hur man ska utföra det ultimata April Fools Day upptåg
 • hur man fixar en LCD-bildskärm som flimrar
 • hur säkert avyttra en hårddisk
 • hur man bygger en egen dator för nybörjare
 • hur man skall avgöra HP Compaq d530 nätverkskort
 • hur man kan återställa programvaran på en HP-dator till den ursprungliga konfigurationen
 • hur man installerar programvara via en flash-enhet