Dator > Hur kan jag ladda papper i Hewlett Packard-skrivare?

 • Hur kan jag ladda papper i Hewlett Packard-skrivare?


 • Det finns en mängd av Hewlett Packard (HP) skrivarna på marknaden i dag. Ett av dessa är i HP Officejet allt-i-ett-skrivare, som kan användas för att kopiera, faxa och skriva ut blanketter i en mängd olika pappersstorlekar. Pappersfacket, där du laddar papper i skrivaren, kan rymma brev, juridiska och A-4 stora ark av papper. Den HP gör utskrift och kopiering lätt. Det svåraste kan vara att ladda papper i det
  1
  Hitta utmatningsfacket för HP-skrivare. . Det kommer att vara placerad under kontrollpanelen, som är på vänster längst upp på skrivaren. Ta bort facket genom att lyfta framkanten av magasinet uppåt och sedan dra ut mot dig. Ställ den åt sidan efter att den är gratis. Du måste göra detta för att ha hela sortimentet av pappret facket under den.
  2.
  Skjut in pappersstödet, knuten till papper inmatningsfacket (vilket är lägre än papper utmatningsfack), hela vägen till vänster om facket tills det inte kan skjutas längre in. Tvinga inte bara öppna den för sin bredaste positionen.
  3.
  Skaffa en stack på cirka 25-50 ark papper (beroende på papperets tjocklek) och fyrkantig dem så de är alla jämna och anpassats till varandra. Gör detta genom att peka bunten mot ett bord så att alla sidor av papperet är rakt och jämnt med varandra. Den typ av papper spelar ingen roll, så länge det är skrivarpapper och fri från rynkor, häftklamrar, veck eller warpings. Om du försöker skriva ut med glansigt papper eller fotopapper, då endast en sida av att papper ska skrivas på. Placera den blanka sidan nedåt i magasinet (detta kommer vänd på den och skriva ut den på rätt sida automatiskt).
  4.
  Skjut in bunten med papper i inmatningsfacket på skrivare. Sätt smala /korta sidan av den rektangulära papper i skrivaren först. Skjut det så långt det går utan att tvinga in det. Skrivaren har hjulen inuti som kommer grepp toppen pappersark, så att du inte behöver trycka på den för långt, precis så långt det bekvämt går.
  5.
  Skjut tillbaka till höger breddstödet du flyttade i steg 2. Skjut den an mot den nyligen placerade pappersbunten.
  6.
  Tillbaka utmatningsfacket du tog bort i steg 1. Göra detta genom att vända på åtgärder. Skjut den i första, låt den fångst på plats, och sedan låta det falla på plats.
  7.
  Skriv ut en test dokument för att se till att papperet är på plats och skrivaren är fungerar som det ska.


Previous:nothing Next:hur du ansluter till Internet via Wi-Fi

Relaterade artiklar


 • Hur visar jag min laptop-skärmen på mitt skrivbord bildskärm?
 • Hur fyller du en HP 6300 bläckpatron?
 • hur reparera Canon skrivare
 • hur du formaterar Western Digital stora enheter
 • vad är en datalogger?
 • Fördelarna med ett biometriskt fingeravtryck
 • Hur du tar hand om din laptop eller anteckningsbok och skydda den från att stjälas och skadad
 • Definitionen av en flyttbar enhet
 • hur man installerar en intern hårddisk på en Mac G3
 • hur man skriver ut rätt färger med Adobe Photoshop