Dator > hur man ansluter en bildskärm till TV

 • hur man ansluter en bildskärm till TV


 • En av de mer innovativa inslagen i högdefinitions-tv är deras förmåga att fungera som en bildskärm till en dator skärm. Med tillkomsten av plasma, LCD och LED-teknik, tv-apparater har nu möjlighet att stödja de resolutioner och bildformat som bildskärmar släcka. Med köpet av en enda kabel, kan du förvandla din dator och TV till den ultimata multimedia enhet

  Du behöver:. .
  Computer
  VGA, DVI till VGA eller DVI till HDMI-kabel.
  HDTV.


  1.
  Avgöra vilken typ av anslutning du har på din dator. De flesta datorer kommer att ha en Video Graphics Array (VGA) anslutning som kan användas för att ansluta datorn till HDTV. En VGA-port är en rektangulär port med 15 små hål. Vissa datorer har en Digital Visual Interface (DVI) anslutning. Detta är en större rektangulär port med 24 hål och för större hål på höger sida av hamnen.
  2.
  Stäng av både datorn och HDTV. Koppla din datorskärm från datorn tornet. Allt annat bör stanna inkopplad
  3.
  Köp en VGA-kabel eller en DVI till VGA-kabel. HDTV kommer att ha en VGA-port på vardera sidan eller ryggen. Denna port kommer att se identiska till VGA-porten som finns på din dator. Anslut ena änden av kabeln till datorn och ansluta den andra änden av kabeln till din HDTV. Du kan också köpa en DVI till High-Definition Multimedia Interface (HDMI) kabel och ansluta HDMI änden av kabeln till din HDTV för en ännu skarpare bild.
  4.
  Sätt på din datorn och högerklicka på skrivbordet. En meny visas. Markera "Skärmupplösning" i menyn och klicka för att öppna Skärmupplösning fönstret.
  5.
  Klicka på skärmen märkt "2" överst i fönstret. Detta är den HDTV. Ställ in upplösning som din TV kan visa genom att klicka på rullgardinsmenyn bredvid rubriken "Resolution". Se din TV: s bruksanvisning om du är osäker på bildskärmsinställningarna.
  6.
  Välj om du vill kopiera, förlänga eller visa visas bara på datorn eller TV: n genom att klicka på rullgardinsmenyn bredvid rubriken "Flera bildskärmar". Duplicera skärmar kommer visa skrivbordet på både datorskärmen och HDTV. Utöka visar displayen bara bakgrunden på en av bildskärmarna (fönster och objekt kan dras från den ena skärmen till den andra). Visar bara på skrivbordet 1 kommer att hålla skrivbordet på datorn, och HDTV-bildskärm kommer att vara tom. Visar bara på skrivbordet 2 visas skrivbordet på HDTV, och datorns bildskärm kommer att vara tom.
  7.
  Slå på din HDTV för att se till att anslutningen fungerar.


Previous:hur du ansluter en IDE till SATA Next:hur man fångar en RCA video till en usb

Relaterade artiklar


 • hur man byter en fläkt på en Fujitsu
 • hur kontrollerna av bläck på HP Inkjet 1100
 • hur man öppnar acomdata köra
 • hur man byter en eluttaget på en Acer 5040 laptop
 • hur man installerar en 2 gig RAM i en Compaq Presario
 • hur man hittar ut bläckpatronen som behövs för en Canon-skrivare
 • hur man gör en dual layer dvd + r arbete
 • Inaktivera administratören lösenord på en HP LaserJet
 • hur du ändrar bläck i en Epson nx300
 • hur man ska finansiera en bärbar dator utan checkkonto