Dator > hur man använder scannern på en HP Photosmart c3140

 • hur man använder scannern på en HP Photosmart c3140


 • HP Photosmart C3140 är en mångsidig enhet kompatibel med både PC och Macintosh-datorer, det kombinerar utskrift och scanning, vilket gör den väl lämpad för användning i arbetsytor som saknar utrymme. Skannerenheten på en HP Photosmart C3140 har en optisk upplösning på 1200 x 2400 dpi, mjukvara-förbättrad upplösning på 19200 dpi, integrerad OCR-program, 48-bitars färg, 8-bitars gråskala och högst scan storlek på 21,6 x 29,7 cm. Många av skannerns funktioner är tillgängliga via kontrollpanelen och, om du använder ett minneskort, är användningen av en ansluten dator ofta onödigt.

  Grundläggande användning


  1.
  Logga in på ditt operativsystem och bekräfta att HP Photosmart är installerat och igång. Om det behövs, installera programvaran genom att sätta in den CD som medföljde medföljde Photosmart 3140 och följa anvisningarna på skärmen (om du inte längre har CD kan du ladda ner nödvändig programvara från direkt från HP: s webbplats, se Resurser)
  2.
  Lyft kopiator /skanner Täck och placera ditt dokument med framsidan nedåt på glaset. Justera kanten av dokumentet med nedre högra hörnet av glaset (se ikonen tryckta intill skannerglaset). Sänk kopiator /skanner täcka
  3
  Tryck på "Start Scan"-knappen, som finns längst ned på kontrollpanelen. . Photosmart kommer nu att generera en preliminär genomsökning av dokumentet och skicka resultatet till din dator. Granska scan förhandsvisning och justera ljusstyrka, kontrast och orientering som önskat. Klicka på "Acceptera" för att bekräfta dina ändringar och generera en slutlig version av dokumentet sökningen.

  scanning av flera bilder


  1.
  Lyft kopiator /skanner täcka och ordna dina dokument på skannerglaset, nedåt. Lämna en liten mängd utrymme mellan dokument, datorn kommer att använda detta utrymme för att fastställa gränserna för varje dokument. Stäng kopiator /skanner locket.
  2.
  Öppna "HP Solution Center" program och välj din Photosmart C3140 från tillgängliga alternativ. Klicka på knappen "Inställningar", följt av "Scan Inställningar" och "Skanna bild inställningar. "Kontrollera att alternativet" Fråga efter inställningar vid tiden för scan "är aktiverad och klicka på" OK ".
  3.
  Klicka på" Home "-knappen, följt av" Skanna bild. "Klicka på knappen" Avancerad bild-inställningar. "Klicka på alternativet som heter" Läs in flera filer till enskilda filer "och klicka på OK. " Klicka på "Scan" för att börja skanna dina dokument.

  tips och varningar


 • Rengör skannerglaset och insidan av locket regelbundet för att eliminera bebyggda fläckar och skräp, använda icke-slipande rengöringsmedel glas på glaset, tvål och vatten på stöd och luddfria dukar att torka (stänga av och koppla ur Photosmart C3140 förväg).

Previous:nothing Next:hur man fixar en HP Deskjet-skrivare

Relaterade artiklar


 • hur man byter antennen på en bärbar dator
 • information om kryptering en skiva med en stark magnet
 • Hur man återskapar en diskenhet
 • hur man installerar RAM på en Eee PC 1000
 • felsökning av en bärbar dator strömförsörjning
 • hur du uppgraderar ASUS moderkort
 • hur man installerar en sis 305 grafikkort
 • hur man rapporterar en stulen dator
 • hur man bränner en multisession dvd
 • hur du skickar en trådlös fax på en HP