Dator > användningar av ett SMART Board

 • användningar av ett SMART Board


 • Används främst inom utbildning, företag och myndigheter möten och presentationer, kombinerar SMART Board nyttan av en whiteboard med interaktivitet i en dator. Den finns i tre modeller som gör att du kan projicera en bild framifrån, bakifrån eller med en plasmaskärm. Var och en av dessa typer har en tryckkänslig film som vet var du är att vidröra den med fingertoppen, penna eller penna. Detta omvandlar data till en form som kan sparas i din dator för senare användning, till exempel utskrift eller e-post till andra.

  Du behöver:
  Skruvmejsel
  . Ersättning skärmen.
  Ersättning inverter ombord.

  Funktioner

  SMART Board fungerar på samma sätt som en pekskärm gör. Den har ett hårt skikt och ett flexibelt lager åtskilda av en tunn lucka av luft. När en penna eller finger rör vid skärmen, det pressar dessa lager tillsammans och avslutar en krets. Denna signal talar om för datorprogram där skärmen var rörd och den reagerar på lämpligt sätt. Det vet även vilken färg att använda, eftersom de färgkoordinerade pennan facken har olika sensorer överför data till styrelsen.

  utbildningstillfällen

  Den här enheten är perfekt för datorn eller teknik utbildning. Förr i tiden var instruktionsfilmer enkelt spelade, men med SMART Board, kan åtgärden eller tekniken skall utföras direkt på tavlan framför klassen. Demonstrationer av programvara använder kan delas utan att man behöver för att koppla samman allas bärbara datorer eller spela in sessionen på förhand.

  Brainstorming

  brainstormingmöten traditionellt använder displayen kuddar eller whiteboardtavlor. Men med den här enheten har du full frihet att skriva, rita eller klotter på bordet, när som helst du sparar en ögonblicksbild av vad du gör utan att avbryta flödet av idéer. Detta gör att du kan ändra dig flera gånger, gå tillbaka till saker du redan raderas och spara papper i processen.

  PowerPoint

  eftersom det fungerar som en stor pekskärm för din dator, kan du ge din presentation utan behov av fjärrkontroller eller en assistent för att ändra bilder. Du kan stå av styrelsen, hålla sig inom SYNHÅLL av publiken och sida framåt eller bakåt i presentationen med bara en touch på skärmen.

  Budget Möten

  Vid en budget möte eller säljmöte där siffrorna och detaljerade finansiella data delas, du har en bonus när du använder SMART Board. Du kan öppna dina kalkylblad på skärmen och visa dem för hela rummet. Du kan sedan klicka i enskilda celler i kalkylbladet och skriva in data med hjälp av systemet handskrift, tack vare ett skärmtangentbord med en särskild skrift-till-text översättning område.

  Klassrum

  Genom att ersätta en SMART Board för en vanlig klass svarta tavlan, kan unga studenter lösa matematiska problem, meningar diagram och delta i classwide konstprojekt. Med skärmsläckare kan läraren dra upp innan dagens arbete för varje klass och fortsätter lektionen, vilket gör den till en effektiv ersättning för griffeltavlor.


Previous:nothing Next:Vilka är fördelarna och nackdelarna med att köpa en refurbished laptop?

Relaterade artiklar


 • hur man installerar en Canon S530D fotoskrivare i Windows XP
 • förklaring av de delar av en bärbar dator tangentbord
 • hur man förbereder en ny patron kanon k
 • hur man skapar en skrivardrivrutin
 • hur man installerar en Dynex cpu pack strömförsörjning
 • vad är en SCSI-styrenhet?
 • KVM Switch instruktioner
 • hur man stänger av telefonsvararen på en HP 1050 fax
 • Inaktivera ljuset på en Logitech QuickCam
 • hur reparera tangenterna på en Dell Inspiron 1520