Dator > felsökning av en Hewlett-Packard Deskjet 990C

 • felsökning av en Hewlett-Packard Deskjet 990C


 • Hewlett-Packard Deskjet 990C är en av HP: s produkter utskrifter i hemmet, vilket betyder att den är lämplig för hemmabruk, och normalt inte används i en företagsmiljö. Den här skrivaren har avbrutits och ersatts av en annan linje av skrivare. Du kan dock fortfarande använda en HP Deskjet 990C. Om du har problem med din skrivare kan du följa några åtgärder för felsökning som kan lösa de problem
  1
  Kontrollera att skrivaren är ansluten till ett vägguttag om din skrivare inte startas. Koppla ur skrivaren och koppla in den igen innan du försöker slå på den igen. Om detta inte fungerar, prova med att koppla en annan elektronisk enhet i vägguttaget för att avgöra om ditt uttag är problemet.
  2.
  Kontrollera skrivarkabeln och se till att det är riktigt och säkert anslutna till datorn. Koppla ur kabeln och koppla in den igen innan du försöker utskriftsjobbet igen.
  3.
  Öppna och stäng sedan luckan på framsidan av skrivaren om "Printer" blinkar . Ett blinkande ljus skrivare orsakas oftast av luckan är på glänt och orsakar skrivaren att inte svara.
  4.
  Bort eventuella papperstrassel om du ser flera blinkande lampor på framsidan av HP 990C. Öppna luckan på framsidan av skrivaren och leta reda på papper som fastnat. Dra försiktigt ut papperet som har fastnat mot dig för att ta bort stoppet.
  5.
  Ta bort och ladda om papper i mataren om "Återuppta" blinkar. Detta ljus ser ut har en bild av ett papper på det. "Resume" ljus kan blinka Om papperet inte har laddats korrekt och kan orsaka att skrivaren inte svarar på en utskrift. Räta ut pappersbunten och kontrollera att det finns några rynkor eller tårar i något av bladen innan du försöker utskriftsjobbet igen.
  6.
  Kontrollera att HP 990C är inställd på standardskrivare i det program du använder. För att göra detta, klicka på "File" och sedan "Skriv ut". Leta reda på "skrivare" längst upp på skärmen och ändra den till HP 990C, om den inte är inställd som standard, före försöker skrivaren igen.
  7.
  installera den senaste skrivardrivrutinen om du inte kan skriva ut i färg. Vissa äldre skrivardrivrutiner stöder inte färgutskrifter. Se "medel" för en länk för att hämta den senaste drivrutinen för HP 990C.
  8.
  Hård återställning HP 990C. Stäng av skrivaren genom att trycka på "Power"-knappen och sedan dra ur skrivaren från väggen. Vänta några minuter innan du ansluter skrivaren tillbaka in i väggen. Slå på skrivaren och försök utskriftsjobbet igen.


Previous:nothing Next:Felsökning dator ljud nätaggregat

Relaterade artiklar


 • hur till förbifartsleden låg bläck i en Brother-skrivare
 • hur du installerar en hårddisk i en Acer Aspire
 • hur man bränner en multisession dvd
 • hur du ställer in en IP-adress på en HP LaserJet 8000
 • hur man bygger en video dator
 • digital kopiator teknik
 • hur du lägger till RAM-minne till en Sony Vaio PCG-9j5l
 • hur man byter en Dell laptop från ett batteri till AC
 • Hur man bränner en mp3 till en ljud-dvd
 • hur kontrollerna av toner nivå om en bror