Dator > hur du tar bort säkerheten flash-enhet

 • hur du tar bort säkerheten flash-enhet


 • USB-minnen är små, behändiga lagringsenheter. Placera data som bilder, foton och text på dem snabbt och effektivt och sedan bära den till en annan dator för att kopiera till hårddisken.

  Ett USB-minne som har säkerhet aktiverad i det måste vara "upplåst" innan den kan användas, som blir svårare om lösenordet har förlorats. Eftersom säkerheten på USB-minne är rudimentär, ett antal metoder, från inbyggd mjukvara till frivilliga program, kan ta bort trygghet, så att enheten kan användas.
  1.
  Anslut USB-kontakten på USB-flash-enheten i en USB-port på datorn. Högerklicka på ikonen för USB-flash-enheten när den visas på skrivbordet på en Windows-baserad dator. Välj "Formatera" från popupmenyn. Följ kommandot instruktionerna i fönstret som visas för att formatera USB-minne. Klicka på "Klar" i bekräftelsefönstret när det visas. USB-flash-enhet kan nu användas på grund av att säkerheten har tagits bort från sitt lagringsutrymme.

  Anslut USB-kontakten på USB-flash-enheten i en USB-port på Mac. Dubbelklicka på Mac: s Skivverktyg program, som kommer fri med operativsystemet OS X och är i "Verktyg" mapp på hårddisken.

  Välj ikonen för USB-flash-enheten i den vänstra kolumnen i Skivverktyg programmets huvudfönster. Välj "Radera" fliken högst upp på Skivverktyg programmets huvudfönster. Klicka på "Format" kryssrutan på höger sida av Skivverktyg programmets huvudfönster. Välj "Fat (32)" från drop down menyn under "Format" kryssrutan.

  Klicka på "Format" längst ner i Skivverktyg programmets huvudfönster. Klicka på "Format", igen, i bekräftelsen som visas. Avsluta Skivverktyg programmet när formateringen är klar. USB-flash-enhet kan nu användas på grund av att säkerheten har tagits bort från sitt förvaringsutrymme
  2
  ladda ner ett program lösenordsskydd till datorns skrivbord. . Till exempel den fria TrueCrypt lösenord skydd program (se länk i Resources). Dubbelklicka på ikonen för lösenordsskydd programmet när det har helt hämtat. Följ kommandot instruktionerna för att installera programmet på datorns hårddisk. Starta om datorn när installationen är klar.

  Dubbelklicka på att lösenordsskydda programmet att starta den. Vänta på lösenordsskyddet programmet kan känna igen USB-flashminnet och visa bokstäver skiva för enheterna som är kopplade till datorn i den vänstra kolumnen av huvudfönstret i programmet. Anslut USB-kontakten på USB-flash-enheten i en USB-port på datorn. Vänta ett brev till visas i den vänstra kolumnen i lösenordsskydd programmets huvudfönster.

  Använd musen för att klicka en gång på detta brev som representerar USB-minne. Klicka på "Volym" eller "Verktyg Volym" knappen för att öppna ett nytt fönster. Klicka på "Nästa" knappen i nytt fönster. Radera lösenord i "Password" kolumnen i det nya fönstret som visas. Radera lösenord i "Bekräfta lösenord"-kolumnen. Klicka på "Nästa"-knappen för att gå till en ny skärm.

  Välj "Traveler Disk Setup" från rullgardinsmenyn under "Verktyg" längst upp på lösenordsskydd skärmen. Klicka på "Öppna Explorer-fönster för monterade volymer" kryssrutan i det nya fönstret som visas. Klicka på "Skapa" knappen längst ner i fönstret. Klicka på "OK"-knappen på bekräftelsefönstret när det visas. Avsluta lösenordsskydd programmet.

  Dra ikonen på USB flash-enhet till papperskorgen eller högerklicka på den och välj "Mata ut" från popupmenyn. Ta bort USB-flashminnet från datorns USB-port. Anslut kontakten på USB flash-enhet tillbaka till datorns USB-port. Dubbelklicka på ikonen för USB-flash-enheten när den visas på skrivbordet för att öppna sina fönster nu att säkerheten lösenordet har tagits bort.
  3.
  Anslut USB-kontakten på USB-minne i en USB-port på datorn.

  Gå till "Start" och välj "Kör" från popupmenyn. Skriv in "regedit" i texten kolumnen som visas och tryck på "Enter" för att köra Registereditorn. Tryck på "Bläddra"-knappen på registereditorn huvudskärm och navigera till följande sökväg på datorns hårddisk: "HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ StorageDevicePolicies" Klicka på "OK" för att stänga fönstret.

  Dubbelklicka på "WriteProtect" text som är i den högra kolumnen i Registereditorn huvudskärm. Ange "O" i "rutan Data" i fönstret som visas. Klicka på "OK" knappen för att stänga fönstret.

  Avsluta Registereditorn programmet. Starta om datorn. Dubbelklicka på ikonen för USB-flash-enhet som finns på skrivbordet för att öppna sitt fönster och komma åt filerna nu för att den säkerhet skrivskyddet har tagits bort.

  Tips och varningar


 • inte aktiverar säkerheten på ett USB-minne som du inte lägger någon känslig information på.
 • Hardware-krypterade USB-minnen kommer att kräva den hjälp av tillverkaren för att låsas upp.

Previous:nothing Next:hur man byter skärmen på en HP Pavilion dv2000

Relaterade artiklar


 • Felsökning av en HP Deskjet 450 CBI skrivare som inte kommer att mata papperet
 • hur man använder en bärbar dator som skärm till en annan pc
 • felsökning av en rosa HP Photosmart 240
 • hur du aktiverar trådlöst på en 2wire 2701 gateway
 • hur du ställer in en andra skärm från en bärbar dator
 • Inaktivera pekplattan på en Dell Latitude D630
 • AM2 vs AM2 + kompatibilitet
 • hur man arbetar ett äpple tangentbord med en pc
 • hur man bränner m2ts till en DVD
 • topprankade renoverade tonerkassetter