Dator > Hur du sätter en vhs till en DVD

 • Hur du sätter en vhs till en DVD


 • Videoband kan vara föråldrade, men det finns fortfarande gott om minnen som noteras på dem som inte ska förpassas till vinden eller en låda i garderoben. En VHS-band kan överföras till en DVD, när videoband har omvandlats till en digital fil på datorn. Du behöver en dvd converter box samt DVD-bränning. DVD låter dig titta på innehållet i VHS på en DVD spelare

  Du behöver:. .
  DVD converter box
  VHS-spelare.
  S-videokabel.
  Ljudkabel.
  Dator.
  Tillgång till Internet.
  Webbläsare.
  DVD-enhet.
  Tomma inspelningsbara DVD.

  Konvertera VHS till en digital fil


  1.
  Placera VHS-bandspelare bredvid datorn. Mata ut kassetten facket. Sätt VHS-band i kassetten facket. Stäng papperskassett.
  2.
  Anslut ena änden av S-Video kabeln till S-Video-utgång på baksidan av VHS-spelare. Anslut den andra änden till S-Video ingången på DVD converter box.
  3.
  Anslut vänster och höger-ljudkontakter av ljudkabeln till höger och vänster ljudutgång anslutningarna på baksidan av VHS-spelare. Anslut vänster och höger ljud-kontakter i den andra änden till höger och vänster audioingångarna på DVD converter box.
  4.
  Anslut DVD converter box USB-kontakten i USB-porten på datorn.
  5.
  mata ut skivsläden av datorns DVD-enhet. Placera DVD converter box installation skiva i skivfacket. Stäng skivfacket.
  6.
  Dubbelklicka på ikonen för DVD-konverterare: s installationsprogram insidan av fönster som har dykt upp på skrivbordet. Följ menykommandon att installera DVD-omvandlare programmet på skrivbordet på datorn. Starta om datorn när installationen är klar.
  7.
  Dubbelklicka på DVD-omvandlare programmet att starta den. Namnge digital fil som kommer att göras i "Namn" kolumnvärde överst på DVD-omvandlare programmets huvudfönster. Tryck på "Nästa".
  8.
  Välj "S-Video" från "Video" i menyn på den nya skärmen som har dykt upp. Tryck på knappen "Nästa". Välj "Stereo" från "Audio" i rullgardinsmenyn på den nya skärmen som framkommit. Tryck på "Nästa".
  9.
  Tryck på "Play" på VHS-spelare. Tryck på "Record" på skärmen för DVD-omvandlare programmet. Tryck på "Stop" på skärmen för DVD-omvandlare programmet när videobandet har slutat spela.
  10.
  Tryck på "Stop" på VHS-spelare. Mata ut VHS-band. Koppla bort kablarna mellan VHS-spelare, DVD-konverterare och datorn.
  11.
  Tryck på "Spara" på skärmen för DVD-omvandlare programmet. Navigera i fönstret som visas till skrivbordet på datorn. Tryck på "Spara" för att stänga fönstret och spara den digitala filen till skrivbordet. Avsluta DVD-omvandlare programmet när den digitala filen har sparats.

  Bränna en DVD-skiva


  1.
  Ladda ner en DVD-brännarprogram till skrivbordet på datorn , till exempel, den fria ImgBurn programmet. Dubbelklicka på ikonen för programmet efter den har hämtat och följ menykommandon att installera det på datorns hårddisk. Starta om datorn.
  2.
  Mata ut skivsläden av DVD-enheten. Ta bort dvd converter box installation skiva från skivfacket. Placera en tom inspelningsbar DVD till skivfacket. Stäng skivfacket.
  3.
  Kör DVD-bränning programmet. Klicka på "Add File" knappen på DVD-brännarprogram huvudskärm. Navigera i fönstret som visas till digitala filer på skrivbordet. Klicka en gång på digital fil. Klicka på "Öppna" för att stänga fönstret och ladda den digitala filen i DVD-brännarprogram.
  4.
  Namn DVD-skivan i "Namn" kolumnvärde överst på DVD bränningsprogram huvudskärm.
  5.
  Välj "DVD-Video" från rullgardinsmenyn bredvid "Format" fliken på DVD brännarprogram huvudskärm. Välj "Bästa" från rullgardinsmenyn bredvid "Video Quality"-fliken på DVD brännarprogram huvudskärm.
  6.
  Klicka på "Burn" eller "Burn nu" -knappen på DVD-bränning programmets huvudfönster. Avsluta DVD-bränning programmet när DVD har bränt och mata ut DVD från DVD-enheten.

  Tips och varningar


 • Du kan redigera digitala filen innan du bränner den på en DVD med ett videoredigeringsprogram.
 • Copyright VHS-band kan inte kopieras med en DVD converter box.

Previous:nothing Next:hur man ansluter ett modem Belkin

Relaterade artiklar


 • Cordless Keyboard instruktioner
 • felsökning av en dim laptop skärm
 • hur man mäter fans datorväska
 • hur du uppgraderar din CPU P3 att gå fortare
 • typer av LCD-paneler
 • typer av bärbara batterier
 • Hur konvertera hårddiskar till NTFS från FAT32
 • hur du ställer in en andra skärm från en bärbar dator
 • hur man installerar IDE & SATA-kablar
 • hur man väljer datorskärmar