Dator > hur man fyller bläck Canon skrivare

 • hur man fyller bläck Canon skrivare


 • När Canon-skrivaren slut på bläck, kan du tror att du behöver gå tillbaka till affären och köpa en ny patron. Detta är inte alltid fallet, dock. Bläckpatroner är dyra, och om din originalpatroner är i gott skick kan du fylla på bläck själv. Du måste köpa en Canon bläck Refill kit så att du får rätt färg och speciella instruktioner specifikt för Canon-skrivaren. Refill kit kostar mycket mindre än nya bläckpatroner, och snart kommer du vara bläckpåfyllning som ett proffs.

  Du behöver:
  Tidning
  . Canon bläck refill kit.


  1.
  Slå på skrivaren och öppna locket. Bläckpatronerna ska glida in i synfältet. Ta bort de gamla patronerna och lägga dem på en plan yta såsom ett bord, som är täckt med gamla tidningen för att skydda mot spill.
  2.
  Bort bläcket flaskor från Canon bläck refill kit tillsammans med sprutan. Läs bruksanvisningen för alla detaljerna om hur mycket bläck du bör använda i skrivaren. Kontrollera eventuella varningar satsen kan innehålla ungefär fylla en Canon bläckpatron.
  3.
  Skruva av locket till en av bläck flaskor och lokalisera matchande färg bläckpatron. Hitta hålet på toppen av bläckpatronen och peta spetsen på sprutan genom att se till att den är öppen.
  4.
  Sätt in sprutan i färgat bläck flaskan och långsamt fyll den med bläck. Fyll den hela vägen om inte satsen instruerar annat. Om det ger en viss mängd bläck att använda, fylla sprutan endast i den linje som markerar den specifika belopp.
  5.
  Sätt sprutan i hålet i matchande färg bläckpatron. Tryck ner den tills du känner att röra vid botten av patronen. Dra upp en aning för att ge bläck utrymme att flöda och tryck ner den övre av sprutan. Fortsätt att trycka tills du ser bläck nära toppen av patronen eller på hålet du satte in sprutan i. Sluta fylla patronen även om det finns bläck kvar i sprutan.
  6.
  Ta bort sprutan och spruta överskottet bläck tillbaka i bläck flaskan. Torka av toppen på bläckpatronen bort med en pappersduk och placeras tillbaka i skrivaren. Skölj sprutan med varmt vatten och låt det torka. Upprepa denna process för att fylla de andra färgade patroner och slutligen den svarta bläckpatronen. Kör ett test skriva ut efter installation av bläckpatroner och kontrollerar att de fungerar korrekt.

  Tips och varningar


 • Om dina bläckpatroner är gamla eller uttorkade, återfyllnad dem kanske inte fungerar. Det är bäst att fylla på bläcket så fort det blir låg och ersätta patroner med nya efter en eller två påfyllningar.

Previous:Så här åtgärdar du papperstrassel i en Canon-skrivare Next:nothing

Relaterade artiklar


 • hur du ansluter en skrivare till en ny Dell-dator
 • topprankade renoverade tonerkassetter
 • hur man fyller bläck Canon skrivare
 • hur man installerar en Epson POS-skrivare
 • Så här åtgärdar du papperstrassel i en Canon-skrivare
 • hur man ångra ett pappersstopp i en Canon-skrivare
 • rensar ett pappersstopp i en HP-skrivare