Dator > hur man ångra ett pappersstopp i en Canon-skrivare

 • hur man ångra ett pappersstopp i en Canon-skrivare


 • Canon-skrivare har länge varit ett populärt val för både hemanvändare och företagare, de är i allmänhet ganska tillförlitlig och lätt att använda. Trots detta förekommer problem, och det är viktigt för skrivare användaren att veta vad man ska göra när något går fel. Papperstrassel kan vara en orsak till frustration med alla skrivare, så det är viktigt att veta hur man hanterar dem

  Du behöver:. .
  Skrivare
  Extra papper.
  Användarhandboken.


  1.
  Dra ut papperet i facket och ta del av eventuella trasiga eller skadade papper. Om papperet är skadad eller slits kan det vara en indikation på att rullarna i den tryckta facket behöver bytas. Dessa rullar är konstruerade för grov så att de kan plocka upp papperet, men med tiden kommer de bära mjuka.
  2.
  Dra upp överst på pappersfacket och leta reda på rullarna under om du arbetar med en bläckstråleskrivare och fotoskrivare. Om du arbetar med en laserskrivare dra ut pappersfacket och leta efter rullarna inuti skrivaren. Skjut den gamla rullarna bort av hållaren och för in nya rullar på tills de klickar på plats.
  3.
  Ta ut papperet ur pappersfacket och lufta det ordentligt. Papper som sitter i facket kommer ofta plocka upp fukt från luften, och detta fukt kan göra bitar av papper fastnar i varandra. När papperet håller ihop skrivaren kan försöka dra flera blad på en gång, och som kan orsaka upprepade sylt. Blåste på papper för att avlägsna fukt kommer att hindra skrivaren från att ta alltför många bitar av papper på en gång.
  4.
  Bort hälften av papper från skrivaren och ladda om facket med de återstående papper. Om pappersfacket är för full kan det orsaka stopp, så var noga med att inte överfylla skrivaren.


Previous:hur man installerar en Epson POS-skrivare Next:rensar ett pappersstopp i en HP-skrivare

Relaterade artiklar


 • hur du ansluter en skrivare till en ny Dell-dator
 • hur man ångra ett pappersstopp i en Canon-skrivare
 • hur man fyller bläck Canon skrivare
 • hur man installerar en Epson POS-skrivare
 • rensar ett pappersstopp i en HP-skrivare
 • topprankade renoverade tonerkassetter
 • Så här åtgärdar du papperstrassel i en Canon-skrivare