Dator > hur man gör pengar med en bärbar dator

 • hur man gör pengar med en bärbar dator


 • Om du är en erfaren datoranvändare, kanske du kan tjäna lite extra pengar genom att dela vad du vet och hjälpa andra att arbeta mer effektivt. Det finns många möjligheter för laptop-ägare att använda vad de vet och säljer sina unika kunskaper till intresserade köpare, oavsett om dessa köpare är småföretagare eller privatpersoner

  Du behöver:. .
  Laptop
  Ebay-konto.
  PayPal-konto.


  1.
  Skapa ett konto på eBay om du inte har en redan. Ett av de bästa sätten att börja tjäna pengar med din bärbara dator är att samla dina oönskade objekt och börja publicera dem på eBay.
  2.
  Inrätta ett PayPal-konto också. Ett Paypal-konto gör det lättare för dina köpare att bjuda med förtroende, och många eBay köpare kommer inte att behandla en säljare som inte accepterar PayPal betalningar.
  3.
  Resa till varvet försäljning och loppis i jakt på objekt som du kan sälja på eBay och andra online auktionssajter. Ta din bärbara dator med dig att leta upp slutliga försäljningspriser på liknande objekt. Detta gör det lättare att hitta de produkter som sannolikt kommer att nå den högsta vinsten.
  4.
  Be objekt att sälja från dina vänner och familjemedlemmar. Många människor har saker de vill sälja på eBay, men de vill inte gå igenom besväret med att starta egna eBay-konto och transport av produkterna när de säljer. Erbjudande att sälja dessa produkter i utbyte mot en andel av försäljningspriset.
  5.
  Leta efter möjligheter som en virtuell assistent, frilansskribent och kundtjänst. Många företag använder frilansande arbetskraft för att få saker gjorda-med möjligheter allt från webbdesign och innehåll skriftligen till conciergeservice för väl krängt kunder. När du letar efter arbete med din bärbara dator, dock undvika webbplatser som ansvarar upfront avgifter-dessa är i allmänhet bedrägerier. Legitimt arbete hemma platser kommer inte ut en avgift för deltagande.
  6.
  Besök Rent a Coder webbplats (se Resurser) och granska de uppdrag som finns där. Denna populära frilansar hemsida finns möjligheter för programmerare, tekniska skribenter, korrekturläsare, redigerare och andra yrkesgrupper. Frilansare bud på de lediga platserna, och köpare är fria att välja den person som bäst motsvarar deras behov. Det finns ingen på framsidan avgift för att använda platsen, men Hyr en Coder håller en del av vinsten i utbyte mot att tillhandahålla marknadsplatsen.
  7.
  Gå till Live Ops webbplats (se resurser) och se över undervisningsmaterial och vanliga frågor. Denna webbplats ger levande telefonsupport och beställa tjänster för ett antal olika företag, med hjälp av aktörer som arbetar från sina hem. Vid ansökan till platsen, vara beredd att ta ett test och ge en CV. Detta företag kan vara mycket selektiv om vem det anställer, så några tidigare kundtjänst erfarenhet skulle vara ett stort plus.
  8.
  Besök VIP reception webbplats (se Resurser) för information om arbete som en virtuell concierge. Dessa virtuella concierge-tjänster liknar de arbeten som utförs av en concierge på ett exklusivt hotell, så tidigare erfarenhet inom besöksnäringen ett stort plus. Räkna med att ta ett test och ge en CV med en förteckning över referenser innan de prövas för en position.


Previous:hur man donera datorer i Minneapolis Next:hur man konfigurerar en HP Photosmart C4280 för Windows Vista Home Basic

Relaterade artiklar


 • kapaciteten hos datateknik i undervisningen
 • hur man installerar en backup hårddisk
 • hur man uppgraderar RAM på en Dell Inspiron 1200 laptop
 • hur du ändrar LCD på en Vaio PCG-fx
 • Hur konvertera en DVI-kabel
 • komponenterna i en IBM thinkpad 600E bärbar dator
 • hur du ansluter en port USB-skrivare till en PC
 • hur man installerar min hp f380 skrivaren utan installations-cd
 • hur man återställer en Compaq dator
 • hur man kan återställa en Packard Bell dator till fabriksinställningarna