Dator > hur man fixar tangentbordet på en HP laptop ze2000

 • hur man fixar tangentbordet på en HP laptop ze2000


 • En HP ZE2000 laptop utan en fungerande tangentbord kommer inte att få dig väldigt långt i ditt dagliga försök till produktiviteten. Medan du nytta av åtminstone minskas orsaken till din dator elände till tangentbordet, finns det fortfarande ett litet antal gemensamma möjliga frågor som kan drabbar HP ZE2000 laptop tangentbord, allt från gamla drivrutiner till anslutning tangentbordskabel problem. Lyckligtvis kan du reparera alla sådana tangentbord problem oavsett din erfarenhet nivå

  Du behöver:.
  Phillips skruvmejsel.
  Skruvmejsel.
  Ersätter tangentbordet.


  1.
  Kontrollera att datorn är ordentligt ansluten och inga kablar för HP ZE2000 laptop har lossnat. Se till att nätadaptern har ansluten till baksidan av den bärbara datorn och att den är säker i vägguttaget eller andra strömkällor. Återkoppla den för om det har blivit frånkopplad.
  2.
  Ladda ner nya HP tangentbord drivrutiner (se Resurser). Drivrutinerna för din HP ZE2000 bärbara tangentbord kan vara föråldrade, vilket kan förorsaka driftstörningar. Se till att din HP tangentbord är aktuell genom att ladda ner dessa drivrutiner och sedan dubbelklicka på filen för att installera det på din bärbara dator. Kom ihåg att starta om datorn innan du testar ditt tangentbord.
  3.
  Kontrollera att HP ZE2000 bärbara tangentbord kabel för att se om det har blivit frånkopplad. Vänd på HP ZE2000 laptop över och ta bort alla skruvar på rygg med en liten tangentbord ikon. Använd en Phillips skruvmejsel för att utföra denna uppgift.
  4.
  Flip HP ZE2000 bärbar tillbaka och ta bort tangentbordet sköld. Denna sköld är bosatt högst upp på tangentbordet, men är skild från den, och sitter under botten av skärmen. Använd en skruvmejsel för att bända under kanten av skärmen och hoppar ut.
  5.
  Dra HP ZE2000 laptop's tangentbord försiktigt och delvis ut, bara tillräckligt långt för att avslöja tangentbordskabeln kommer ut från basen av den bärbara datorn. Denna kabel går från botten av tangentbordet sig på tangentbordskontakten vid basen av enheten. Det bör vara ordentligt ansluten här. Om inte, in kabeln igen i kontakten vid basen, och låsa anslutningen ner. Den "öppna" för den kontakten är när det är upprätt och vertikalt. Klämma ner, horisontellt för att låsa den.
  6.
  Ta bort tangentbordet helt från HP ZE2000 laptop och ersätta det med ett nytt, om återförsluta tangentbordskabeln fungerar inte. Lossa kabeln från kontakten genom att spräcka kontakten till vertikalt läge, dra sedan tangentbordet ut och lägg det åt sidan. Anslut det nya tangentbordet i kontakten, placera den inuti HP: s bostad, byt sedan ut skölden och skruvar tangentbordet.


Previous:hur man donera datorer i Minneapolis Next:instruktioner om hur man byter disken i en Toshiba laptop

Relaterade artiklar


 • hur man installerar ett AirPort-kort g3
 • hur man identifierar en dator moderkort
 • hur man öppnar en Dell OptiPlex 110 att byta ut delar
 • sätta en begagnad hårddisk till en ny dator
 • hur man bygger ett SLI gaming dator
 • laptop laddare tips
 • hur man gör en sony ux180p starta från ett USB-minne
 • hur man återställer en HP PSC 1300 skrivare
 • Avboka windows xp jobb print
 • hur man arbetar med slav och Master hårddiskar