Dator > Hur konvertera DVC till VHS eller DVD

 • Hur konvertera DVC till VHS eller DVD


 • DVC Pro videoband är professionell nivå videoinspelning band användas i avancerade videokameror. Att fånga kvalitet är vida överlägsen miniDV fann miniDVD och hårddiskar på de flesta användarbaserade videokameror. Men inte många enheter spela DVC Pro band, så om du funderar på att visa ditt arbete för någon som du kanske måste omvandla DVC innehållet till ett VHS-band eller DVD

  Importera till videobandspelare


  1.
  Anslut den ena sidan av RCA audio /video kablar till "RCA Videoutgång" på baksidan av DVC Pro kassettdäck. Sätt den motsatta sidan av kablarna till "Video Input" på videon.
  2.
  Sätt i DVC Pro band i DVC Pro kassettdäck. Placera den tomma VHS-band i videobandspelaren.
  3.
  Tryck på "Play" på DVC Pro kassettdäck, sedan trycka "Play" och "Record" på videon. Videon börjar nu att spela in data på de tomma VHS-band.
  4.
  Tryck "Stop" på videon när du vill stoppa inspelningen. Du kan nu titta på din DVC Pro innehåll med videobandet.

  Konvertera till DVD


  1.
  Anslut antingen en USB-kabel eller en FireWire-kabeln i rätt kabel-porten på baksidan av DVC Pro kassettdäcket (båda kabelanslutningar finns tillgängliga). Anslut den andra änden av kabeln i antingen USB-port eller FireWire-port på datorn.
  2.
  Starta videoredigerare på datorn (oftast Windows Media Player).

  3.
  Välj "Fånga" och välj DVC Pro kassettdäcket du har anslutna. Sätt i DVC Pro band i kassettdäcket och tryck på "Play. "Klicka på" Record "i videon editor för att fånga upp de uppgifter. Klicka på" Stop "i videoredigeraren när du vill avsluta inspelningen. En miniatyrbild av videoklippet visas i biblioteket på din video redaktör.

  4.
  Klicka och dra videofilen ner till tidslinjen för videoredigerare, klicka sedan på "File", "Spara videoinformation som. " En spara visas. avdelning videofilen, välj en plats att spara den och sedan välja en video format (t. ex. . MPEG,. MOV eller. WMV) och klicka på "OK". Detta sparar videofilen som en digital videofil.
  5.
  Sätt den tomma DVD i DVD-brännaren och starta DVD-bränning. Välj "Video DVD" som den brinnande format, klicka och dra sedan den digitala videofilen som du har skapat i den huvudsakliga visningsområdet av DVD-brännarprogram. Klicka på "Burn" och DVC Pro filmen ställs på tomma DVD.


Previous:hur man donera datorer i Minneapolis Next:hur man fixar DVD-spelaren i min hp nc6000 notebook

Relaterade artiklar


 • hur man hittar mitt AGP-kortplats
 • hur du ställer in flera bildskärmar med nvidia
 • hur du ansluter din bärbara trådlösa kortet till en trådlös skrivare
 • hur du installerar en ny processor på en thinkpad ibm
 • hur man får in i bios på en powergistic dator
 • Hur kan jag återställa mitt system till sitt ursprungliga skick?
 • hur du kan få ett PCMCIA-kort i en Express Card-kortplats
 • Felsökning av en HP Office fel jet scanner
 • hur man installerar ett minneskort i en Dell
 • hur man beräknar antalet watt på en PC