Dator > hur man lär sig grunderna dator gratis

 • hur man lär sig grunderna dator gratis


 • Att veta hur man fungerar och använda din dator kan du bli mer produktiv, dra full nytta av den senaste tekniken, och även dela din kunskap med andra. Även om det kan verka enkel för avancerade användare att navigera datorer och Internet, alla behöver för att börja med grunderna om datorn verksamheten innan den blir ordentligt kunnig. Många fria resurser som finns både online och offline för att hjälpa till datorn nybörjare och de som behöver en repetitionskurs

  Du behöver:.
  Ersätter LED
  . Skruvmejsel.
  Avbitartång.
  Needlenose tång.
  Lödkolv.
  Löd.
  Lim eller andra montering mekanism.


  1.
  Gå till supportwebbplatsen för datortillverkaren. Välj din specifika datormodell. Alla de stora datortillverkare, däribland Dell, Acer, och Sony, har webbplatser som innehåller kunskap-baser och individuella guider produkt. Kolla in dessa guider för att hitta svar om hur du använder datorn och dess komponenter.
  2.
  Kolla Internet Public Library webbplats IPL. Org. Klicka på "Datorer och Internet" för att hitta en lista med lediga resurser om säker kommunikation på Internet, skydda din dator från virus, och andra grundläggande dator och Internet information. Internet Public Library är en offentlig tjänst organisation samt en fri inlärningsmiljö
  3
  Gå till andra webbplatser -. . Så som den goodwill gemenskapen Foundation (GCF)-som innehåller fri, grundläggande dator lärande handledning. GCF på gcflearnfree. org, LearnThat på learnthat. com, och The Open University i open. ac. uk alla erbjuder gratis dator tutorials, guider och instruktioner om drift datorer, Internet, samt operativsystem.
  4.
  Kontrollera ut Hewlett-Packards (HP) gratis utbildningscenter på den andra länken under "resurser". Klicka på "Alla klasser" i det vänstra sidofältet av platsen för att visa tillgängliga kurser. Välj en gratis kurs från hemmakontor, Microsoft Office och Adobe, eller till och datorsäkerhet och underhåll sektion för att lära om datorer och olika program.
  5.
  Be en vän eller familjemedlem om hjälp. En en-mot-en session med en vän kan du ställa frågor i en bekväm miljö och få hjälp direkt med dina datorproblem.
  6.
  Ring en lokal community college eller bibliotek. Dessa typer av institutioner erbjuder ibland, eller känner till platser som erbjuder, gratis grundläggande datorkunskaper klasser för det lokala samhället. Du kan hitta och registrera för workshops som täcker hur man använder Windows eller Macintosh operativsystem, säkerhet på Internet och använda, eller ens programvara produktivitet.


Previous:hur man donera datorer i Minneapolis Next:hur man bränner cd-skivor med text på iTunes

Relaterade artiklar


 • hur du uppdaterar en dator fysiska minne
 • instruktioner om hur man bygger en pc
 • hur ändrar omriktaren brädan på en Toshiba Satellite A55
 • 32 bit vs 64-bitars hastighet
 • genomsnittliga priset på persondatorer
 • Hur konvertera scart till VGA
 • hur man skriver spanska accenter på ett tangentbord
 • hur man hanterar en zip-enhet
 • naturliga produkter för att döda insekter gräsmatta
 • hur man ansluter en USB-skrivare till en parallellport