Dator > hur man installerar en HP PSC 1401 skrivare utan skivan

 • hur man installerar en HP PSC 1401 skrivare utan skivan


 • HP PSC 1401 är en kombinerad skrivare, skanner och kopiator, väl lämpad för arbete områden som saknar en hel del ledigt utrymme. De 1401: s funktioner inkluderar en maximal upplösning på 1400 x 1200 dpi, en maximal optisk upplösning på 600 x 2500 dpi och kompatibilitet med både Macintosh och PC-datorer. HP PSC 1401 kommer packat med en speciell installation disk som innehåller all programvara din dator behöver innan det kan riktigt känna igen skrivaren. Lyckligtvis, om du har förlorat denna disk kan du ladda ned installationsprogrammet direkt från HP: s webbplats.
  1.
  Öppna din webbläsare och gå till "HP PSC 1401 All-in-One Printer" downloads sida (se "Resurser" nedan ). Granska listade och klicka på länken som motsvarar din dators operativsystem. Klicka på lämplig länk i "Driver" sektionen och spara installationsprogrammet till din stationära eller annan lättillgänglig plats.
  2.
  Undersök kontrollpanelen, som sitter på den övre panelen av skrivaren, nära den vänstra kanten. Ta bort skyddspapperet från kontrollpanelen, placera sedan överlägget i fördjupningen ligger till höger om knapparna på kontrollpanelen. Tryck ner den overlay tills det är säkert fastsatt på skrivaren.
  3.
  Undersök skrivarens baksida och leta reda på portar för USB-kabeln och nätadaptern. Anslut nätadaptern i skrivaren och anslut sedan nätsladden till adaptern. Anslut den andra änden av strömkabeln till en närliggande eluttag.
  4.
  Tryck på skrivarens strömbrytare (den översta knappen på kontrollpanelen) och vänta på den gröna lysdioden att stoppa blinka. Dra ut skrivarens inmatningsfack och utvidga styrskenorna så långt som möjligt. Lägg papperet i inmatningsfacket och skjut sedan inåt tills de nuddar kanterna på papperet.
  5.
  Dra skrivarens luckan ner och låt den falla öppna. Vänta skrivarvagnen att flytta in i vyn, och sedan sätta den trefärgade bläckpatronen i vagnen vänstra facket. Tryck på den främre på bläckpatronen tills du känner att patronen snäpper på plats. Sätt i den svarta bläckpatronen i den högra platsen och upprepa installationen. Lyft luckan och skjut tillbaka till ett låst läge.
  6.
  Vänta tills skrivaren för att skapa en testsida anpassning. Lyft skannerlocket och placera testsidan vänd nedåt, med det nedre vänstra hörnet av papperet tätt mot nedre vänstra hörnet på skannerglaset. Tryck på knappen "Skanna", som finns längst ned på kontrollpanelen. Vänta på "På /Fortsätt" ljus har slutat blinka innan du fortsätter
  7
  Leta installationsprogrammet som du hämtade. . Om du är på en Macintosh kan du använda USB-kabeln att ansluta skrivaren till datorn på denna punkt. Starta installationsprogrammet och följ instruktionerna på skärmen, om du är på en PC, vänta tills du uppmanas innan du ansluter USB-kabeln. När programmet är klar, installationen är färdig.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:instruktioner för hur man installerar ett internt modem i en PC

Relaterade artiklar


 • hur man kopiera en skyddad dvd med Roxio
 • hur man använder VNC Lite med en mac
 • hur du tar bort dina cookies historia
 • hur man installerar notebook moderkort
 • om datortillverkare
 • hur man installerar RAM på en Toshiba Satellite A40
 • hur man kopplar datorer med en USB-kabel
 • hur du ställer in flera bildskärmar i Ubuntu
 • vad är en Dual Drive DVD?
 • hur man överklockar en Intel Celeron-processor