Dator > om datortillverkare

 • om datortillverkare


 • Ett brett utbud tillverkare finns för att tillgodose den höga efterfrågan på datorer och personliga prylar som mp3-spelare och smarta telefoner. Även om många av dessa företag har överlappande produkter och tjänster, har var och en sin egen styrka och unika erbjudanden

  Dell

  Dell erbjuder ett brett utbud av datorer som passar både hemma och professionellt bruk. Dell Inspiron tjänar som en prisvärd hem skrivbordet, medan den övre delen Studio Line kommer att tjäna dem som behöver top-notch datorkraft. Dell erbjuder även Alienware datorer, byggd speciellt för gamers. Alla dessa tre stationära datorer har också bärbara motsvarigheter. Dell är fortfarande en av de få skrivbordet tillverkarna att ge Ubuntu Linux operativsystem som standard installation. Bortom persondatorer, erbjuder Dells servrar, nätverk hårdvara, skrivare och HDTV.

  Noterbart erbjuder Dell anpassning av beställningar, så att användarna kan välja maskinvarukonfigurationerna av datorer de vill köpa. Och för dem på en budget ger Dell outletbutik tillbaka eller något som används varor till rabatterade priser.

  Besök Dell på www. dell. com.

  Hewlett-Packard

  Samtidigt som Hewlett-Packard eller HP är fortfarande allmänt förekommande med hårdvara och kringutrustning, började företaget sin verksamhet år 1934 skapa analog ljudutrustning. HP har ett varierat sortiment featuring skannrar, miniräknare, videokameror, faxar och bläckpatroner. HP erbjuder low-end, prisvärda datorer upp till fyra kärnor stationära datorer för avancerade användare. HP har även en outletbutik liknande Dells.

  Besök Hewlett-Packard på www. hp. com.

  Sony

  Sony tillverkar ett brett utbud av personlig elektronik, inklusive stereo, videokameror, datorer och video spelkonsoler som Playstation 3. Sony erbjuder VAIO (Visual Audio Intelligence Planerare) linje bärbara datorer och datorer. VAIO stationära datorer kommer i en snygg allt-i-ett-design, så hela skrivbordet datorn får plats inne i LCD-skärmen.

  Besök Sony i www. sony. com.

  Acer

  Acer tillverkar stationära och bärbara datorer och ultraportabla netbooks. Acer Aspire One netbook anses vara en av föregångsländer av netbook marknaden. Med netbooks som kör under $ 300, och bärbara datorer prissatta under $ 500, har Acer ett rykte som en kvalitet producent av prisvärda datorer.

  Besök Acer på www. acer. com.

  Apple

  Apple började som en av de ursprungliga personliga datortillverkare, och har idag byggt upp ett rykte som leverantör av high-end personlig datorer och kringutrustning. Apples MacBook och iMac rader av bärbara och stationära datorer ger top-notch miljöer för video-, musik-och fotoredigering, tillsammans med en berömd användarvänligt gränssnitt. Dessutom vidhåller Apple sin position som den främsta leverantören av hårdvara och prylar såsom iPhone, iPod MP3-spelare, och den nya IPAD personlig touch-screen bärbar dator.

  Besök Apple på www. apple. com .


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur man använder ett minneskort i en V5000 Presario bärbar dator

Relaterade artiklar


 • hur man byter de viktigaste hårddisken om datorn har två
 • fördelar med att använda en bärbar dator
 • hur man byter en hk 1000 patron-skrivaren
 • Felsökning en stationär dator
 • hur du ansluter en bärbar dator till en HDMI-tv
 • hur man beräknar antalet watt på en PC
 • hur man ansluter en Logitech trådlöst tangentbord och mus
 • Core i7 kontra Core 2 Extreme
 • hur du ställer in externa hårddiskar
 • vad är skillnaden mellan ett grafikkort och ett grafikkort?