Dator > hur man kan få en skrivare ansluten till en annan dator

 • hur man kan få en skrivare ansluten till en annan dator


 • Det kan vara en frustrerande om du behöver skriva ut ett dokument och den dator du använder inte har en skrivare ansluten till den. Om skrivaren är ansluten till en annan dator, det finns ett sätt att skriva ut dokument med den första datorn. Denna metod fungerar bara om den andra datorn är på, vilket gör det en bra lösning om det finns någon annan som arbetar på datorn är ansluten till skrivaren. Dela skrivaren mellan de två datorerna kan både användare skriva ut utan att störa varandras arbete. Dessa instruktioner gäller för användare av Windows XP.

  Dela skrivaren


  1.
  Slå på datorn du vill skriva ut från, samt skrivaren och datorn som är ansluten till skrivaren. Kontrollera att anslutningen mellan skrivaren och datorn är säker.
  2.
  Klicka på "Start"-knappen på datorn som är ansluten till skrivaren. På Start-menyn, klicka på "Skrivare och fax. " I fönstret som kommer upp, klicka på fliken "Delning", klicka sedan på "Om du förstår säkerhetsriskerna men vill dela skrivare utan att köra guiden, klicka här. "Klicka på" Dela den här skrivaren "och skriv namnet på den skrivare du vill dela i den tomma rutan på skärmen, klicka sedan på" OK. "Om du inte vet namnet på den skrivare som ska delas, klicka på "Start"-knappen på datorn är ansluten till skrivaren. Välj "Skrivare och fax" att dra upp i listan över installerade skrivare. Bifogade Skrivaren har en bock bredvid sig.
  3.

  Installera skrivarens drivrutiner på datorn som inte är ansluten till skrivaren. Om du inte har installationsskivan för skrivaren kan du gå till skrivaren tillverkarens webbplats och hämta drivrutinerna där. Se till att välja den skrivare-drivrutiner version som är kompatibel med operativsystemet på din dator.
  4.
  Klicka på knappen "Start" på datorn inte är ansluten till skrivaren. Klicka på "Skrivare och fax" och sedan högerklicka på ikonen för den skrivare som du vill komma åt. Klicka på "Egenskaper". I "Egenskaper" fönstret klicka på "Hamnar" fliken och sedan "Lägg till port. " I "Hamnar" fönstret väljer du "Local Port" och "New Port. " I nästa fönster, skriv in den tomma rutan "\ \ namnet på den dator som är ansluten till skrivaren \ namnet på skrivaren" och klicka sedan på "OK. "Klicka på rutan bredvid den nyligen installerade porten, vilket gör en bock bredvid det och sedan på" OK ".
  5.
  Öppna ett dokument på datorn som inte bifogas skrivaren och skriva ut den med hjälp av skrivaren. Kontrollera att datorn är ansluten till skrivaren är fortfarande på, annars kommer du inte kunna skriva ut.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur man skriver ut en laserjet öppenhet

Relaterade artiklar


 • Skillnaden mellan en scvd & en DVD-brännarprogram
 • hur du installerar ett PCI grafikkort i en port 300le
 • genomsnittliga priset på persondatorer
 • Zip-diskar information
 • hur man identifierar mitt GeForce video
 • hur man ansluter en strömbrytare
 • hur man installerar skrivaren en HP 5610 allt-i-ett
 • hur man kan få en dålig intern hårddisk med en yttre
 • hur man byter min tangentbordslayout till Dvorak
 • definition av "interna modem"