Dator > hur man använder den externa bildskärmen med en bärbar dator

 • hur man använder den externa bildskärmen med en bärbar dator


 • Du kan använda en display system såsom en datorbildskärm som en extern display för din bärbara dator. Ställa in den externa skärmen är ganska enkelt, och bygger på ett samband mellan den bärbara datorn och den externa bildskärmen, via en videokabel. När maskinvaran är konfigurerad, kan du konfigurera den externa bildskärmen från din bärbara dator för önskad upplösning. Du kan använda båda skärmarna (den externa bildskärmen och den bärbara datorns LCD) eller stänga av den bärbara LCD-skärm

  Du behöver:.
  Laptop manual.

  Process


  1.
  Stäng den externa bildskärmen (om den används av någon annan enhet) och den bärbara datorn, och dra ur nätsladdarna.
  2.
  ansluta datorn till den externa bildskärmen via skrivbordet bildskärmens videokabel. Lokalisera och identifiera video-porten på din bärbara dator, som är en trapets-formade port med 15-pin-hål uppdelat i tre rader. Den exakta placeringen av hamnen kan variera från en modell till en annan, belägen på en sida i vissa bärbara datorer, eller på baksidan på andra. Videokabeln från den externa bildskärmen har en motsvarande kabel huvud-15 stift inneslutna i ett metalliskt trapets och täckt i en box-liknande församling
  3
  Anslut nätkablar och. . switch båda enheterna på. Om den externa bildskärmen inte tänds efter den bärbara datorns operativsystem är laddad, kan du behöva ändra den bärbara datorns visningsläge. Bärbara datorer har en särskild nyckel som heter "Fn" som skall pressas i samband med en annan nyckel, vanligtvis F3, F5, F8 eller F9, för att växla mellan visningslägen. Se din bärbara manual för instruktioner om vilka tangentkombinationen din visningsläge. Alternativt, leta efter en liten "CRT /LCD" etikett i närheten av numrerade-F-knapparna, eller en liten ikon som föreställer en skärm. Tryck på 'Fn-tangenten och lämplig numrerade-F för att ändra läge.
  4.
  Stäng av bärbar LCD-skärm för att spara ström. Vissa bärbara datorer, omedelbart efter att ha upptäckt en extern bildskärm och visa bilder på den, stänger av LCD-skärmen automatiskt. I andra modeller kan du behöva stänga av den manuellt. Fortsätt att trycka tangentkombinationen tills LCD-skärmen blir tomt.
  5.
  Konfigurera displayen. Om du inte anpassa visningen, speciellt för den externa bildskärmen, kommer den bärbara datorn att fortsätta sända sina signaler standard video till skärmen, vilket kommer att resultera i små, kantiga eller låg kvalitet bilder. Kontrollera om den externa bildskärmen är erkänd av operativsystemet, eftersom du inte kan ändra upplösning om bildskärmen inte upptäcks. När de upptäcks, ställa in upplösningen genom att navigera till "Egenskaper för Bildskärm. "

  Tips och varningar


 • Du kan också ansluta din bärbara dator till en projektor. När du kopplar in videokabeln, ställ in visningsläge och resolutionen.
 • Om videokabeln går inte i naturligt, en eller flera av stiften kan böjas. Ta inte i för mycket kraft eller kan skada hamnen. Prova uträtning stiften med en liten platt genomföra.

Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur man byter ett modem för en gateway laptop

Relaterade artiklar


 • hur man raderar en CD med datorn torn
 • hur du installerar ett PCI modem utan förare
 • hur du lägger till minne till en Dell D600
 • hur man återställer datorns inställningar efter spionprogram problem
 • hur man sätter musik från en mp3 till en dator
 • hur Flash BIOS med en cd-romskiva enkelt
 • hur man använder en extern hårddisk för en Windows Home Server
 • hur du installerar en ny processor på en thinkpad ibm
 • Duo-processor T9550 vs Duo-processor T9600
 • hur man får Norton Disk Doctor för att arbeta på ntsf enheter?