Dator > typer av högtalare för datorer

 • typer av högtalare för datorer


 • Du behöver:
  Skruvmejsel

  Alla datorer behöver ett antal talare så att användare kan höra ljudet, men användare som spelar spel eller lyssna på musik vill ha olika typer av högtalare än användare som mest. gör kontorsarbete. Som ett resultat av det finns många olika typer av högtalare finns i olika storlekar, teknik och priser.

  Monitorhögtalare

  Även sällsynta, ibland en monitor har inbyggda högtalare. Högtalarna är ofta antingen längst ner på skärmen eller på varje sida. Funktionerna i högtalarna varierar. Vissa inbyggda högtalare är oförmögna att surroundljud, och andra är. Nästan alla inbyggda monitorhögtalare erbjuda dålig kvalitet, dock, och eftersom det inte finns subwoofer de har lite bas.

  2,1 surroundljudshögtalare

  Dessa kompakta och prisvärda system är utmärkt för användare som inte har en hel del utrymme. De består av två högtalare och en subwoofer. De är kapabla att ge några surroundljud, även om avsaknaden av högtalare bakom användaren sätter en gräns för surroundljud effekter som kan produceras. Även om det ofta billiga, kan ljudkvaliteten hos dessa system vara imponerande. Dator högtalarsystem av denna typ görs av Logitech, Creative och Bose. Det finns också många generiska varumärken datorhögtalare av denna typ.

  5,1 surroundljudshögtalare

  Den mest typiska high-end högtalare, 5. 1-surroundljud system omfattar vanligtvis fyra satellithögtalare, en centerhögtalare och en sub -woofer. Det stora antalet satellithögtalare innebär att dessa system kan producera mycket exakta surroundljudseffekter. Många användare kommer att ha svårt att hitta en plats att montera de bakre högtalarna dock, och hitta ett sätt att köra högtalarkabeln till de bakre högtalarna kan också vara ett problem. Logitech är den vanligaste tillverkaren av 5,1 surroundljud system för datorer. Klipsch och Creative erbjuder också en handfull av dessa system.

  7. 1 + surroundljudshögtalare

  Medan många datorer stöder upp till 8,1 surroundljud, det finns ingen dator-specifika högtalarsystem som ger mer än 5. 1-surroundljud. Det är dock möjligt att använda en hemmabio 7. 1 surroundsystem med en dator. Dessa system omfattar sex satellithögtalare, en centerhögtalare och en subwoofer. De producerar extremt verklighetstroget ljud ljudeffekter på par som vad som kan hittas i teatrar. Dessa system är mycket skrymmande och svåra att använda med alla datorer som inte är byggd helt för underhållning. Dessa system är också dyra.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:Hur är pekskärmar gjort?

Relaterade artiklar


 • hur man sätter bläck till Canon Pixma 1600 skrivare
 • hur man gör telefonsamtal på datorn
 • hur man bränner bilder på en DVD-R
 • information på bärbara datorer
 • hur man öppnar en HP Pavilion dv6000 webbkamera
 • felsökning av en bärbar dator som stängs av när batteriet är på
 • hur man installerar drivrutiner för Virtual PC
 • hur man låsa upp USB-minnen
 • hur man bygger en dator enligt dina specifikationer
 • hur du installerar ett ljudkort i Windows XP Home Edition