Dator > datorer i Utbildning

 • datorer i Utbildning


 • Fortsatt framsteg i datorer och inom informations-och kommunikationsteknik är som orsakar en utbildning. Nya datorer som bärbara datorer, datorer tablett, handdatorer och andra mobila enheter göra webbaserad utbildning och distanskurser mer effektivt och uppnåeliga för alla och har potential att höja kvaliteten på klasserna

  Funktioner

  Datorer ansluta människor till andra runtom i världen, där oavsett de finns. Webbaserad utbildning kan studenter och anställda att få utbildning information helt on-line, vilket ger dem större flexibilitet att sätta sitt eget schema och komplett utbildning på egen tid. Bärbara datorer och pekdatorer tillåta elever att kommunicera lättare med sina lärare och kamrater både i och utanför klassrummet. Med ett större utbud av information tillgänglig på kranen på ett tangentbord, datorer gör det lättare för studenter att forskningen på egen hand, vilket leder dem på deras väg att bli ett livslångt lärande.

  Fördelar

  Träning eller arbetar mot en certifiering på nätet ger fler elever möjlighet att ta kurser de är intresserade i. Till exempel kan en skola i en liten stad erbjuder ett begränsat antal språkkurser för studenter att välja mellan. Men med distans kurser som kan deltagit på en dator, studenter har möjlighet att ta japanska, arabiska eller något annat språk klass de vill. Datorer lika förutsättningar, vilket gör att människor mer lika möjligheter att få samma utbildning.

  Potentiella

  Dator program och programvara har mer att erbjuda än bara uppkoppling, även utrusta datorer och deras användare med en mängd nya verktyg, vilket leder till mer intressanta lektioner, projekt och uppdrag. Multi-media effekter som video och ljud gör klasser mer interaktiva, som hjälper lärare att nå ett större urval av de studerande och även hjälper elever bor mer fokuserade och intresserade under lektionen eller utbildning till hands.

  Nackdelar

  Den största klagomål om ökad användning av datorer i utbildningen är kostnaden, som datorer och deras mjukvara är ofta dyra för skolor och föräldrar. Ett annat bekymmer specifikt för webbaserad utbildning och distanskurser är bristen på social interaktion som händer när eleverna får huvuddelen av sin utbildning bakom en datorskärm i stället för i närvaro av sina kamrater och lärare.

  Expert Insight

  tar framgångsrikt utnyttja datorer i utbildning och kurser kräver mer än att bara köpa själva utrustningen. En webbaserad utbildning Ämne Rapport från Wee-Go-Commando Group anges att en framgångsrik kurs erbjuds på nätet kräver "en lämplig teknisk infrastruktur, en klar vision och mål som stöds av dess medlemmar effektivt incitament för att uppmuntra deltagande, en kultur som är stödjande och motiverande, och tillräckliga kunskaper och färdigheter för att genomföra teknik. "


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur spöket en defekt enhet

Relaterade artiklar


 • hur man installerar en P4 processor
 • Förteckningen över delar för att bygga en bärbar dator
 • hur man använder USB-portar för att ansluta till Internet
 • hur man bygger en mini-dator för Linux distributioner
 • hur du testar din dator maskinskrivning fart
 • hur man sätter musik från en mp3 till en dator
 • hur man installerar ett ljudsystem på min dator
 • typer av batterier för PC-datorer
 • alternativa inmatningsenheter för Macintosh
 • Hur avgör jag vilken storlek batteribackup att köpa?