Dator > macbook information

 • macbook information


 • Som av 2010, gör MacBook upp låg-och medelaktivt sortiment av Apples bärbara datorer erbjuder. Den är kompakt och billig, ger casual Mac-användare möjlighet att använda Apples iLife digitala livsstil svit och den senaste versionen av Mac OS X. Som produktlinjen har utvecklats, har MacBook blivit snabbare, tunnare och alltmer expanderbara.

  Du behöver:
  pappershandduk
  . Bomullspinnar.
  Varmvatten.

  Historia

  Apple släppte MacBook med en Intel Core Duo-processor i maj 2006 som en ersättning för sitt low-end iBook och 12-tums PowerBook G4-modeller. I början av 2010 gick MacBook genom tre konstruktionsändringar, som börjar med en iBook-liknande polykarbonat fallet, då en Unibody aluminium design (som högre prisklasserna MacBook Pro), innan du flyttar till en tunnare unibody polykarbonatskal. Processorn var eventuella uppdateringar till en mer kraftfull Intel Core 2 Duo, och dess grafik systemet stegvis förbättras.

  Fakta

  MacBook, liksom iBook innan den är avsedd för casual och lätta affärsanvändare, eftersom av dess lägre processorkraft, begränsad grafik system och begränsade RAM kapacitet. MacBook-datorer är perfekta för dagliga uppgifter ordbehandling, e-post och Internet, och ljus bild eller video manipulation. Den genomsnittliga enhetskostnaden väger in på en liten 4. 7 pounds, och som sen 202C har en batteritid på 7 timmar.

  Teknisk

  Som för sent 202C MacBook innehåller en 13-tums diagonal bakgrundsbelyst LCD-skärm, en 2,26 gigahertz Intel Core 2 Duo-processor, ett NVIDIA GeForce 9400M, 2 gigabyte RAM-minne (utbyggbart till 4 gigabyte), en 250 gigabyte hårddisk, en 8x SuperDrive (DVD u00B1 R DL /DVD u00B1 RW /CD -RW), Wi-Fi och Gigabit Ethernet-nätverk. Hårddisken och RAM-konfigurationer är anpassningsbara under orderläggning, och båda är lätt åtkomligt för användaren för uppgradering efter köpet.

  Funktioner

  Några viktiga inslag i MacBook ingår MagSafe-nätadapter, som använder en kraftfull magnet att ansluta bärbara elförsörjning. Detta kan minska skadorna på bärbara om sladden är oväntat dras ut (ett perfekt exempel är snubblar över sladden). Ett glas multi-touch styrplattan låter MacBook användare utföra iPhone-liknande rörelser på objekt såsom zoomning, bläddring dubbelklicka och roterande. I början av 2010. MacBook fartyg med Mac OS X 10. 6 Snow Leopard och iLife ཅ svit av digitala livsstilen

  Överväganden

  Till skillnad från tidigare Apple bärbara datorer, särskilt vissa iBook och PowerBook-modeller, var MacBook utformats med användare tillgänglighet i åtanke. Både hårddisken och moduler RAM är lättillgängliga och kan ersättas eller uppgraderas med relativ lätthet. En annan avvikelse från tidigare bärbara modeller, MacBook inte längre lämnar ombord FireWire-anslutning. FireWire är ett gränssnitt som vanligtvis används med kameror konsument video och hårddiskar.

  Fun Fakta

  Under 2008 blev MacBook den bästsäljande Macintosh någonsin, enligt forskning från NPD Group som citeras i Wall Street Journals All Things Digital hemsida.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:substitut för drivsystem usb flash

Relaterade artiklar


 • hur man installerar en HP 2575 skrivare
 • kan återställa Datorhögtalare
 • Lägga till en PC-kortplats
 • hur man kan återställa datorn med återställningsskivor
 • hur man ansluter en SATA-hd
 • Lägga till en USB med controller förlängning
 • hur man outplåner hög täthet disk
 • hur man klona två hårddiskar i en dator
 • hur man byter språk på en Dell-skrivare # a940
 • hur man installerar Bluetooth på en Acer Extensa 5420