Dator > hur reparera en HP 7550 skrivare

 • hur reparera en HP 7550 skrivare


 • Med HP 7550 skrivare är en del av Hewlett-Packard Photosmart linje av skrivare. Liksom med andra Photosmart-skrivare kan användaren ansluta en USB-minne eller minneskort direkt i ett av facken på skrivaren och använda skärmen för att redigera och skriva ut foton utan att slå på en ansluten dator. Om skrivaren inte startar förblir skärmen blank eller bilderna är suddiga, det finns vissa åtgärder du kan vidta för att lösa problemet innan du betalar för att få skrivaren repareras

  skrivare startar inte


  1.
  Kontrollera 7. 550 strömsladd och se till att den är korrekt ansluten till ett eluttag. Om skrivaren är ansluten till ett grenuttag eller reservkraft, se till att strömmen är påslagen och fungerar. Kontrollera också att se till att nätsladden är ordentligt ansluten till strömmodulen fält och att sladden från strömmodulen boxen är ordentligt ansluten till skrivarens baksida. Om LED-lampan på strömmen modulen rutan lyser inte, byt ut nätsladden och modul rutan.
  2.
  Tryck på HP: 7. 550 strömbrytare snabbt. Undvik att hålla knappen nedtryckt i mer än en sekund eller två. Om skrivaren slås på, bör det funktionella normalt. Om inte, fortsätt med nästa steg.
  3.
  Dra ur USB-kabeln från baksidan av skrivaren. Tryck på skrivarens strömbrytare igen, utan att hålla ner den. Om detta löser problemet måste du byta ut skrivarens USB-kabel med en ny.
  4.
  Kontrollera 7. 550 batteri. Om skrivaren är utrustad med extra batteri, kontrollera att lampan på batteriets hölje. Om batteriets lyser rött det behöver laddas. Ta ur batteriet och ladda det på ladda stationen. Ta 7550 till en serviceverkstad om skrivaren fortfarande inte slås på.

  Bildskärm Problem


  1.
  Kontrollera skrivaren och ta bort eventuella klistermärken eller skyddsfilm som släppts ut på skrivaren. Dessa klistermärken och film släpptes ut på skrivaren för att skydda den från skador medan det levererades och kan störa skrivarens funktioner om det inte avlägsnas.
  2.
  Justera vinkel skärmen. Ibland vinkel på skärmen kan orsaka skärmen ska visas tom eller göra det svårt att läsa, särskilt i direkt solljus.
  3.
  Kontrollera skrivarens nätsladd för eventuella skador. Om nätsladden är sliten eller skadad på annat sätt, byt nätsladden innan du använder skrivaren ytterligare.
  4.
  Tryck på strömbrytaren på skrivarens och vänta minst en minut. Slå på skrivaren igen och se om skärmen är nu fungerar korrekt.
  5.
  Koppla ur nätsladden från baksidan av 7550. Också dra ut nätsladden från vägguttaget. Vänta 30 sekunder för skrivaren att återställa sig, anslut sedan nätsladden till skrivaren och eluttaget. Tryck på skrivarens strömbrytare och inspektera skärmen. Ta skrivaren till en serviceverkstad om skärmen är fortfarande inte fungerar korrekt.

  Tips och varningar


 • Om skrivarens nätsladd är skadad, behandla den med försiktigt för att undvika en elektrisk stöt.

Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur man kan återställa en CD-ROM-enhet

Relaterade artiklar


 • hur man installerar ett trådlöst kort i en Ricoh SP C811DN skrivare
 • hur man bygger en egen cool pc
 • Avinstallera en Dell-skrivare från Windows Vista
 • Hur konvertera scart till VGA
 • hur reparera Audio & Video på en dator
 • hur du ansluter PlayStation 2 till en platta datorskärm
 • hur man ansluter en USB-skrivare till en parallellport
 • hur man ansluter en dator dvd till en tv
 • hur du uppdaterar drivrutinen för ett ljudkort
 • hur man gör en HP Business Inkjet 1200 ut-skrivaren en konfigurationssida