Dator > hur man bygger en dator LAN-party

 • hur man bygger en dator LAN-party


 • Med uppkomsten av kraftfulla spelkonsoler, har populariteten av LAN-partyn minskade något. Dra ett stort datorn och bildskärmen till en väns hus är obekvämt jämfört med sittande på soffan med bara en controller. Om du ändå vill delta i en LAN-part, är en anpassad dator en nödvändighet. Med anpassade kapslingar, flashiga lampor och vilda mönster, bygga ett LAN-party dator handlar lika mycket om stil som det handlar om ämnet

  Du behöver:. .
  Remmen jordningsarmband
  Liten skruvdragare.
  Dator låda med sidoruta.
  Moderkort.
  Power Supply (PSU).
  Processor (CPU).
  Kylfläns /fläkt (HSF).
  RAM.
  Hårddisk.
  Grafikkort (GPU).
  LCD-skärmen.
  Optiska enheten.
  Operativsystemet.

  Build


  1.
  Sätt på startförbudet handledsremmen och fäst metall leda till en jordad yta. Detta kommer att förhindra elektrostatisk urladdning från skada eller förstöra någon av dina komponenter.
  2.
  Ta bort skruvarna säkra sidan panel på baksidan av skåpet. Placera sidostycket åt sidan och lägg ner datorn så att du har enkel tillgång till insidan av fallet.
  3.
  Fast moderkortet i mässing standoffs inne i målet, vilket gör Se till att rada upp de förborrade hålen i moderkortet med standoffs. Om det inte finns några förinstallerade standoffs, måste du sätta dem på dig själv. Dra åt standoffs så att de passas in med hålen på moderkortet. Dra inte åt skruvarna som håller moderkortet på standoffs, eftersom det kan spricka moderkortet.
  4.
  Installera PSU i rätt utrymme inuti av ärendet. Säkra de fyra skruvarna på baksidan av nätaggregatet till rätt fästpunkterna i ärendet. Anslut 24-pin ATX-kabeln och den 12-V-ATX-kabeln till rätt kontakter på moderkortet. Häng återstående kablarna utanför målet att hålla dem ur vägen medan du arbetar.
  5.
  Installera CPU i uttaget på moderkortet. Lyft upp den lilla silver spaken på CPU-sockeln tills den är vinkelrätt mot moderkortet. Försiktigt placera processorn i sockeln, vilket gör att du rada upp ikonen på hörnet av CPU med någon av hörnet av CPU-sockeln. Tryck silver spaken bakåt tills det är parallellt med moderkortet. Placera HSF ovanpå processorn och anslut fästena i skårorna runt CPU-sockeln. Anslut den lilla strömkabeln ur HSF att korrekt header på moderkortet.
  6.
  In varje RAM-modul i rätt DIMM-kortplatsen. Rada upp skåran i modulen med skåran i DIMM och tryck bestämt nedåt tills du hör ett "klick. "Om RAM inte sitter ordentligt, tryck ner ordentligt och justera clipsen på båda sidor av modulen.
  7.
  Installera hårddisken i rätt vik i fallet. Anslut SATA data-och strömkablarna på baksidan av hårddisken, sedan till respektive anslutningar på moderkortet.
  8.
  Installera GPU i PCIeXpress facket. Tryck bestämt på kortet tills du hör ett "klick". Anslut den PCIeXpress strömkabel (s) på baksidan av kortet. Säkra kortet till PCI-kortplats genom att dra åt den medföljande skruven i hålet på PCI-hållaren.
  9.
  Montera den optiska enheten till önskad 5. 25 "på framsidan av datorn. Anslut lämpliga data-och strömkablarna på baksidan av enheten.

  10.
  Placera alla av den överskjutande kraftkabel väl in i ärendet och åter fästa sidopanelen.

  OS-installation


  1.

  Ström på bildskärmen och anslut den medföljande videokabeln från din GPU till rätt port på din skärm.
  2.
  Placera din disk operativsystemet i datorn och slå på den. När du uppmanas trycker på en tangent för att starta från DVD.
  3.
  Följ installationsanvisningarna uppmaningarna och ange de uppgifter som behövs. Dubbelkolla din produkt nyckel när du skriver in den, eftersom det är nödvändigt för att slutföra installationen.

  Tips och varningar


 • Installera kallkatodrör lampor och andra klockor och visselpipor insidan av ditt fall för att lägga till din egen stil.

Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur du ansluter två st torn med en bildskärm

Relaterade artiklar


 • Felsökning ett modem för Internet Explorer kabel inrätta
 • hur du fyller bläckpatronen för Kodak EasyShare 5500-skrivarserien
 • hur man fixar en trasig Enter på en bärbar dator
 • hur man får min bildskärm att inte härma min laptop
 • hur man ansluter en dator till en TV
 • hur man kopierar musik video från en DVD-enhet till datorns hårddisk
 • hur du installerar minne i en avgörande pc
 • hur man installerar Bluetooth på en Acer Extensa 5420
 • hur du formaterar T-Mobile MDA
 • hur du ansluter min hk a820n till en HDTV