Dator > hur du ansluter två st torn med en bildskärm

 • hur du ansluter två st torn med en bildskärm


 • Den personliga datorn (PC) skrivbord i ditt hemmakontor eller arbetsplats skåpet är värdefullt fastigheter, vilket gör din datorupplevelse ergonomisk och ger allmän skydd för din dator --- liknar ett hus som fungerar som ett skydd för familjer och skydda människor från de delar . När familjer har nya tillägg kan en våningssäng gör ett person sovrum beboelig för två. Likaså när du lägger till en andra dator till ditt kontor blir ett skrivbord belamrat med en extra bildskärm. För att övervinna detta trängsel, kan du överväga att använda ett tangentbord, video och mus (KVM) switch, tillmötesgående delning av en skärm med två datorer.

  Du behöver:
  tangentbord, video och mus (KVM) omkopplare


  1
  Köp en KVM-switch på en elektronikkedja, antingen online eller lokalt. . Läs noga till en "video" (monitor) eller "VGA" (Video Graphics Array)-anslutning. Du kanske tycker switchar stöder enbart video, men de flesta kommer att inkludera de andra två funktioner för tangentbord och mus --- "mervärde". Göra grundliga forskning genom att navigera direkt till tillverkarens webbplats och läser specifikationerna.
  2.
  Placera datorn tornen efter dina egna önskemål, endast längder av KVM-switch kablarna kommer att begränsa den här placeringen. Se till att du får tillgång till VGA-anslutningar på baksidan av tornen.
  3.
  Anslut KVM-switchen. Programvarukonfiguration krävs inte, eftersom switchar använder plug-and-play-metod. KVM-switchen kommer att ha en centraliserad låda för den elektriska kretsen, med två längre VGA-kablar, Anslut varje kabel till en PC. Beroende på utformningen av KVM-omkopplaren kan du behöva en extra USB-anslutning för ändamål strömförsörjning.

  Anslut sedan VGA-kabeln från bildskärmen till VGA-kontakten på KVM-switchen.
  4.
  Slå på datorer. Från och med samma PC slå på den. Om ett displayen inte visar på bildskärmen, kan du behöva fysiskt trycka på "växla" knappen på din KVM-switch kretsar rutan, strömbrytaren kan ha varit oavsiktligt förinställd att reagera på det motsatta skärmen innan installationen
  Nästa, strömförsörjning på den andra datorn. Du kanske måste trycka på "växla" igen på din KVM-switch för att se displayen för den andra datorn.

  När du byter från PC till PC, tryck bara på knappen på din KVM-switch motsvarande visning av datorns val.

  tips och varningar


 • Även ditt fokus ligger på att dela en bildskärm (video), kan du överväga att ansluta tangentbord och mus för bästa ergonomiska erfarenhet snarare än att fysiskt behöva flytta mellan två tangentbord /mus.

Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur man byter ett grafikkort i en Dell OptiPlex skrivbord

Relaterade artiklar


 • Hur kan jag åtgärda en bärbar dator som inte startar?
 • hur man installerar ett moderkort i en Dell Inspiron 2500
 • hur man ansluter en SCSI-port till en USB-hårddisk
 • hur du flyttar en stationär PC
 • lägga till ett hi-omvandlaren USB Host till din dator
 • vad är en thinkpad?
 • hur man upptäcker ett kort TV-tuner
 • hur du ansluter HP högtalare med ingen strömförsörjning
 • hur du installerar RAM i en Dell 2400 skrivbordet
 • hur man använder en mobiltelefon som ett modem för Internet