Dator > dator kabelhantering tips

 • dator kabelhantering tips


 • Bara om alla dessa dagar har ett antal enheter som interagerar med sin dator. . Från externa hårddiskar till MP3-spelare till kameror och valfritt antal andra enheter, har de alla en sak gemensamt: De har kablar. Kraftkablar, USB-kablar, Firewire-som du skär det, vi har massor av kablar, och oftast inte tillräckligt med utrymme för dem. Röran kan göra ditt skrivbord, och din stationära PC, se rörigt ut, och kan orsaka någon liten mängd krångel. Några enkla tekniker kan hjälpa till att göra en rörig kabel katastrof till en oas av ordning och reda.

  Lagring

  Utse en låda eller box som platsen du lagrar alla dina kablar. Om du har ett stort antal enheter, kanske du vill ha en stor låda. En låda full av kablar låter kanske inte lockande, men en central plats kommer att dramatiskt skära ned på sök tid.

  Etiketter

  En av de största nycklarna för att undvika kabel förvirring är märkning. Det finns många kablar för många enheter som kan se nästan identiska, men i själva verket är olika. När det kommer till förvirring, riktigt märkt kablar är ovärderliga. Mappen etiketter fungera bra om märkta penna eller en märkpenna så att skrivandet inte kommer att avklinga.

  Kompakt förvaring

  En annan nyckel till kabel renlighet är att hålla outnyttjade kablar kors och bundna med ett gummiband. Denna metod bidrar till att undvika trassel, håller saker och ting snyggt och organiserat, och bidrar till att skapa mer utrymme för andra kablar.

  Primär USB

  Om det finns flera USB-kablar som finns dedikerade användning, liksom de som går till en extern hårddisk t. ex. koppla in dem på baksidan av datorn. Den främre USB-portarna kommer att vara tillgängliga för kablar eller enheter som används kort eller sällan, medan den särskilda kablar kan säkert undan.

  USB-hubb

  Om du inte har USB-portar på framsidan av din dator, eller kanske du har större behov för USB-anslutningar än vad du har portar för att tjäna dem, kan en USB-hub vara en klok investering. Navet erbjuder fler hamnar att använda, samt enkel tillgång till dem. Det kan vara bekvämt lagras på skrivbordet bredvid datorn eller under bildskärmen.

  sammanförs

  Om du har flera sladdar som går till samma område, till exempel flera nätsladdarna leda till ett enhetligt grenuttag eller utlopp, som binder ihop kablarna med gummiband, twist-band, eller zip -talet kommer att minska röran och trassel avsevärt. På så sätt kan din stationära eller arbetsstation ser mycket snyggare och mer organiserat.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:Hur använder jag CD-brännaren på min dator?

Relaterade artiklar


 • hur man installerar ett moderkort i en Dell Inspiron 2500
 • hur man använder en bildskärm att titta på TV
 • hur du formaterar T-Mobile MDA
 • hur man installerar DDR2 RAM som inte visar alla
 • hur man gör ett samtal till en mobiltelefon utomlands
 • hur spela upp video från mini-skiva på datorn
 • hur att överföra filmer från en dator till en iPod
 • hur man sätter på Bluetooth på Windows XP Professional
 • hur du kan få laptop tillbaka nycklarna på en Toshiba
 • hur till återvinna hårddisk data från ett kretskort fel