Dator > alternativ till en SMART Board

 • alternativ till en SMART Board


 • SMART Board interaktiv whiteboard är ett populärt val för skolor och företag, med touch teknik som låter användarna interagera med sin dator från bekvämligheten av en whiteboard. Medan SMART Board är förvisso en marknadsledande, finns det många andra val i den interaktiva whiteboarden arenan, med alternativ för alla plånböcker och behov.

  Promethean

  Promethean, ett världsledande företag inom interaktivt lärande teknik och erbjuder ActivBoard linjen av interaktiva whiteboards. Den nybörjar ActivBoard 100 innehåller grundläggande, ekonomisk interaktivitet med ActivInspire Personal Edition Software. Den ActivBoard 300 och ActivBoard 300 Pro har expanderat funktioner såsom trådlösa anslutningsmöjligheter, stereoljud och dual-användare funktionalitet. Dessutom finns det ActivBoard två system, vilket kombinerar ActivBoard med en kort-throw projektor i antingen fast eller justerbar alternativ. Promethean erbjuder en mängd olika ActivBoard tillbehör, såsom ActivWand, ActivSlate och ActivRemote, att förbättra deras interaktiva whiteboards. ActivBoard användare har också tillgång till Promethean Planet, en gratis online community som har lektionsplaneringar, teman, lärarstöd och professionella verktyg utveckling.

  Mimio Interactive Board

  mimio Interactive Styrelsen tillhandahåller interaktiv undervisning teknologi till ett relativt lågt pris . Användarna kan välja mellan fyra ombord storlekar med standard-och widescreen-skärmar, inklusive HD alternativ. mimio Interactive Boards är avsedd att tåla aktiv använda, med en slitstark porslin stålyta som innebär en 50-års garanti. Styrelsen kan användas upp till 30 meter från datorn, utan behov av kablar. Dessutom ingår det mimio Studio och mimio Interactive pekpennan.

  PolyVision Interaktiv whiteboard

  PolyVision kombinerar mer än 55 år av utbildning erfarenhet med modern teknik och miljötänkande. Den kostnadseffektiva och miljöcertifierade u0113no klassiska kombinerar funktionerna i en traditionell markerboard, en magnet styrelse och en interaktiv whiteboard, alla utan sladdar, kablar eller komplicerade installationer. Den u0113no klicka sätter egenskaper u0113no klassiska i en enkel att installera paket som omedelbart fästen och cirklar utan verktyg eller hårdvara. Såväl u0113no klassiska och u0113no klicka kommer med evigt garanti. Utöver de u0113no serien erbjuder PolyVision TS-serien och Walk-and-Talk interaktiva whiteboards.

  Epson BrightLink 459Wi

  Epsons BrightLink 459Wi kombinerar en ultrakorta projektor med digital IR pennor till förvandla en vanlig whiteboard eller en vägg i ett interaktivt lärande webbplats. Den BrightLink monteras på väggen och kan projicera från endast två inches bort, med potential bild storlekar från 55 till 96 diagonal inches. Utrustningen är cross-kompatibel med de flesta pedagogisk programvara, program och enheter, så att lärare infoga BrightLink i sina befintliga kursplanen.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur du hittar videon chip i en dator

Relaterade artiklar


 • Hur konvertera musrörelser till knapptryckning
 • hur man kopplar datorer med en USB-kabel
 • hur du skannar till PC med HP LaserJet 3015
 • hur man läser ett SD-kort när de sätts i en kortplats
 • genomsnittliga priset på persondatorer
 • hur du tar bort enheten från en Toshiba usb kapsling
 • hur man skapar en e-postadress via Exchange 2007
 • hur man ladda ner och köpa apps för en IPAD
 • instruktioner för hur att fylla en patron Lexmark skrivare 29
 • hur man använder Palm OS tangentbordet i stället för PC-tangentbordet