Dator > instruktioner för att fylla bläck på en LP 2600

 • instruktioner för att fylla bläck på en LP 2600


 • De byta patroner för Canon iP 2600 bläckstråleskrivare inkluderar PG-30 eller PG-40 (svart bläck) och CL-31 eller CL-41 (färgat bläck). PG-30 och CL-31 innehåller endast 6 uns bläck varje medan PG-40 och CL-41 innehåller vardera 12 gram av bläck. Alla dessa patroner är påfyllningsbara, men du bör se till att Canon iP 2600 är listad som en kompatibel skrivare när du köper din ersättning bläck, eftersom inte alla färger är kompatibla med alla bläckpatroner

  Du behöver:.
  Rag.
  Inkjet refill kit.
  Bläckpatroner för Canon iP 2600.

  Påfyllning den svarta patronen


  1.
  Placera den svarta bläckpatronen (PG-30 eller PG-40) på en trasa framför dig, orienterad så att du kan läsa upp etiketten.
  2.
  Leta reda på små dimpled depression längst ner i mitten av patronen som har en plast-leende formad kurva bara under den. Använda finger borra i refill kit, borra ett hål i denna depression.
  3.
  Fyll sprutan från refill kit med svart bläck. Stick in nålen i hålet och tryck försiktigt på kolven. Fortsätt att trycka långsamt, arbetar bläcket i svampen inuti kassetten. Låt luftbubblor att komma ut ur hålet, men sluta att trycka på när svart bläck kommer ut.
  4.
  Ta bort nålen. Städa upp bläck droppar med en trasa. Låt hål öppna för korrekt luftflöde. Ställ patronen åt sidan.

  Påfyllning färgpatronen


  1.
  Placera färgpatronen (CL-31 eller CL-41) på en trasa framför dig , orienterad så att du kan läsa upp etiketten. Bort etiketten och den åt sidan.
  2.
  Leta reda på små dimpled depression i övre mitten av panelen, strax ovanför "snirkliga" linjer som är gjutna i plast. Använda finger borra i refill kit, borra ett hål i denna depression. Fyll detta hål med magenta bläck (med samma teknik som du använde för att fylla det svarta bläcket). Städa upp bläck droppar med en trasa.
  3.
  Leta reda på små dimpled depression i nedre vänstra hörnet av panelen, precis nedanför och till vänster av alla de snirkliga linjerna. Använda finger borra i refill kit, borra ett hål i denna depression. Fyll detta hål med Cyan (med samma teknik som du använde för att fylla det svarta bläcket). Städa upp bläck droppar med trasa.
  4.
  Leta reda på små dimpled depression i nedre högra hörnet av panelen, precis nedanför och till höger om alla de snirkliga linjerna. Använda finger borra i refill kit, borra ett hål i denna depression. Fyll detta hål med gula bläck (med samma teknik som du använde för att fylla det svarta bläcket). Städa upp bläck droppar med en trasa.
  5.
  Tillbaka överst etiketten men tryck inte ner för tätt eller säkra med tejp, eftersom luften måste strömma till hål i form av depressioner under etiketten.

  tips och varningar


 • Det är okej att trycka på änden av nålen i svampen, men tryck inte på hela vägen till botten av cylinderampullen eller patron kommer att läcka.
 • När den är klar, installerar bläckpatroner i skrivaren, kör en rengöring, sedan skriva ut ett test-sida. Om du fortsätter att få ett felmeddelande som säger är tomma, håll ner "pappersmatningen"-knappen i fem sekunder för att åsidosätta fel.

Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:historia av stordatorer

Relaterade artiklar


 • hur du uppdaterar video & ljudkortsdrivrutiner för Majestic schack
 • hur man konfigurerar TCP / IP på en HP LaserJet 5
 • hur man bygger en arbetsstation pc
 • hur man konfigurerar en gaming laptop
 • hur man överklocka Intel Dual Core Xeon 5150
 • hur man kan påskynda 50k uppringd
 • hur man använder en USB 2.0 kortläsare med ditt minneskort
 • hur man använder Canon PIXMA iP4300
 • hur man rengör ett bläck huvud bläckstråleskrivare
 • hur man outplåner hög täthet disk