Dator > hur du installerar ett PCI modem utan förare

 • hur du installerar ett PCI modem utan förare


 • Oavsett om det är en uppringd eller Ethernet-version, installerar ett PCI-modem är oftast en enkel sak. Om du inte har en skiva modem installation eller installation av drivrutiner fil, kan du dock orolig att du inte kommer att kunna installera modemet alls. Lyckligtvis är de flesta stora operativsystem kommer med ett antal produktgrupper förare förinstallerat. Trots att du inte har en drivrutin skiva för modemet, bör operativsystemet fortfarande kunna känna igen den och installera en generisk drivrutin som gör att den kan användas utan problem.

  Du behöver:
  PCI Ethernet eller uppringt modem
  . Phillips skruvmejsel.
  Ethernet-kabel eller telefon kabel.


  1.
  Stäng av datorn och koppla den. Ta bort skruvarna eller tumskruvarna på baksidan som håller den vänstra panelen på plats och skjut sedan panelen mot baksidan av datorns hölje för att ta bort den. När sidopanelen har tagits bort, kanske du vill lägga ärendet ner så att den öppna sidan är uppåt för enkel åtkomst.
  2.
  Leta upp PCI-kortplatser i de lägre vänstra hörnet av moderkortet. Välj en att installera PCI-modemet till, sedan använda din stjärnskruvmejsel för att ta bort locket metall port som överensstämmer med PCI-kortplatsen.
  3.
  Line PCI-kontakterna på undersidan av modem upp med PCI-kortplats som du har valt. Tryck modemet ner med fast tryck för att till fullo sätta in kortet i facket. Använd skruven som du tog bort från metal portskydd att säkra modemet till sin ståndpunkt.
  4.
  Tillbaka den vänstra panelen på datorn, säkra den med skruvar eller skruvar som du tidigare har avlägsnats. Ställ datorn upprätt, sedan in den igen i. Anslut en Ethernet-eller telefonkabel till modemet så att det kan komma åt ditt nätverk eller Internet.
  5.
  Tryck på strömbrytaren för att slå på datorn igen, så att ditt operativsystem för att starta upp. Vänta medan operativsystemet erkänner det nyligen installerade maskinvaran. Om ett meddelande visas att du vet att ny hårdvara har hittats, klicka på den för att lansera "Lägg till ny maskinvara" guiden.
  6.
  Följ anvisningarna på skärmen, vilket gör att operativsystemet systemet för att installera en drivrutin från sin databas i stället för att välja "Diskett finns. . . "Alternativet. Slutför guiden, starta om datorn om det behövs för att datorn att starta med modemet föraren på plats.

  Tips och varningar


 • Många maskinvarutillverkare tillhandahåller drivrutiner för sina produkter till Microsoft och andra operativsystem skapare systemet, som hjälper förarna att hålla dig uppdaterad genom Update Services, till exempel Windows Update.

Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:Avinstallera Creative Audigy 2

Relaterade artiklar


 • hur du använder din PC Högtalare som en gitarrförstärkare
 • vad är meningen med USB?
 • hur du säkerhetskopierar data på en Sony Vaio
 • Hur kan jag rengöra säkert min dator?
 • hur du kontrollerar om batteriet behöver bytas på en Dell
 • hur man installerar ett ljudsystem på min dator
 • hur man gör en HP Business Inkjet 1200 ut-skrivaren en konfigurationssida
 • användning av datorchip
 • hur man installerar en Lexmark X85 utan en installations-CD
 • hur du tar bort en Acer Ferrari 1000 tangentbord