Dator > hp pavilion underhållning pc dv2000 funktioner

 • hp pavilion underhållning pc dv2000 funktioner


 • Du behöver:
  stjärnskruvmejsel
  . Platt skruvmejsel.
  Termiskt fett (om det inte ingår med processor).
  Glasskiva eller kreditkort (om termiskt fett krävs).
  Antistatarmband.

  HP Pavilion Entertainment serie bärbara datorer var det första försöket av HP att designa bärbara datorer som fungerade lika bra som sina stationära motsvarigheter. Medan HP hade varit en välkänd namn i den stationära datorn branschen sedan början av 1990-talet flyttade Pavilion Entertainment serien i en ny riktning genom en rad förbättringar som tillät HP för att gå med i en ny klass av mobila datorer. HP Pavilion Entertainment PC dv2000 debuterade i början av 2006.

  BrightView-teknik

  En av de vanligaste problemen med bärbara datorer är en minskad kvalitet videouppspelning. Anledningen till detta var en matt flytande kristaller (LCD) skärm avsedd att reptålig och antireflexbehandlad. Den traditionella bärbara skärmar lyckats med att antireflexbehandling, men de gav en oklar bild och suddighet var vanligt under videouppspelning. BrightView-teknik använder en ny polerad Antireflex, vilket möjliggör en högblank skärm. Resultatet är en skarp bild, som rivaler alla skrivbord LCD-skärm för kvalitet.

  Integrerad LightScribe DVD-spelare

  HP Pavilion Entertainment PC DV2000 inkluderar LightScribe Direct Disc Labeling teknik. LightScribe är en program som möjliggör automatisk märkning av LightScribe-kompatibla DVD-R och CD-R-skivor med den bärbara datorns inbyggda laser brännaren.

  QuickPlay 2

  QuickPlay 2 är en av de viktigaste inslagen i Entertainment PC-serie. QuickPlay-tekniken ger användaren möjlighet att lyssna på musik eller titta på en DVD utan att starta upp det primära operativsystemet. Denna funktion sparar också stora batteriet, eftersom du inte kör all bakgrundsinformation som är kopplade till full datordrift, till exempel Windows Automatiska uppdateringar, Internet Explorer, ett antivirusprogram etc

  AMD Turion 64-bitars processor med dubbla kärnor

  HP Entertainment serien är utformad för att ge den kvalitet underhållning och multimedia till en bärbar dator. För att göra detta, medföljande HP en dual-core processor, AMD Turion 64. Detta chip gör det möjligt DV2000 göra flera saker samtidigt, låter användaren titta på en film när du surfar eller redigera video medan du arbetar på ett kalkylblad, alla utan överhettning eller förlora hastighet.

  NVIDIA-grafik

  För att ytterligare öka multimedia möjligheter HP Entertainment PC DV2000, medföljande HP ett NVIDIA GeForce Go 6150 grafikkort. Detta grafikkort är i huvudsak samma grafikkort som skrivbordet GeForce 6150SE och inkluderar en "klocka ner" funktionen, som är utformad för att spara batteritid.

  Tillval

  HP Pavilion Entertainment PC DV2000 erbjuder också ett antal valfria funktioner, inklusive en integrerad webbkamera, en 5-i-1 mediakortläsare, Bluetooth-teknik och dual stereo hörlursjack.


Previous:hur man lämnar in en iPhone app online Next:hur reparera en HP 940c skrivare

Relaterade artiklar


 • hur man installerar en Lexmark Z600 skrivare på en Windows XP utan en CD
 • hur man överklockar en CPU 2,8 ht Intel P4
 • hur man kan återställa datorns BIOS-inställningar
 • hur man byter batteriet på en Dell Inspiron
 • hur man bränner DVD-filer på ett USB-minne
 • hur du fyller bläckpatronen för Kodak EasyShare 5500-skrivarserien
 • hur man konfigurerar en gaming laptop
 • skillnader i minnen
 • hur man öppnar en HP Pavilion dv6000 webbkamera
 • Hur man använder en port Kingston USB